Wide Screen
Image default
Filmek

Kurt Russell „nagy családként” jellemezte A galaxis őrzői 2. filmet

Kurt Russell Ego-ja mesélt picit a folytatásról, elárulta, hogy egy családi dráma részesei lehetünk majd.

Az egyik legnagyobb Comic-Con-os meglepetést a Marvel panelnál tapasztalhattuk, mikor megmutatták az első jelenetet A galaxis őrzői 2.-ből. A legtöbb rajongó azóta is várja azt a videót, de csak Kurt Russell titokzatos karakterét árulták el, vagyis hogy ő fogja alakítani majd Ego-t, Űrlord apját a filmben. Kurt Russell egy interjú során elmondta, hogy a folytatás sokkal összetettebb, még úgy is, hogy ezt a hatalmas titkot megosztották a közönséggel.

Röviddel azután, hogy 2014-ben bemutatták A galaxis őrzői első felvonását, James Gunn a film rendezője és írója elmondta, hogy folytatásban felfedik majd Űrlord apjának személyazonosságát, fény derül a titokra. A rendező azt is elmondta, hogy a karakter kiléte nem lesz azonos azzal, akit a képregényekből megismerhettünk, vagyis J’son-nal. Collider folytatott eszmecserét Kurt Russell-lel, miközben a színész igaz történet alapján készült Mélytengeri pokol filmjét promótálta. A következőket mondta a színész:

Nagy hatással voltak rám azok, amiket láttam a Comic-Con alatt, de még így sem mutattunk meg mindent nektek. (felnevet). Nagyon bonyolult története lesz, próbáltak mindent belesűríteni a folytatásba. Az Őrzők második része egyike lesz csak a sok filmben – legalábbis a Marvel-nek egészen biztosan -, és ez inkább fog kötődni az emberi problémákhoz, a családhoz, a szülői kérdésekhez és problémákhoz, továbbá ahhoz, hogy a gyerekek és a szülők között milyen kapcsolat van, honnét is származnak. Úgy gondolom, hogy rendkívül érdekes lesz látni ezt. Peter karaktere dilemmában van, és döntést kell hoznia, ami nem csak arról szól, hogy megmentse-e a dolgokat, vagy a személyeket. Ez a megállapítás arra is jó lesz, hogy eldöntsd, ki vagy, honnan jöttél, és merre mész tovább.

A fenti gondolatok néhány nappal azután jelentek meg, hogy Chris Pratt egy merész kijelentést tett a folytatásról, tudniillik A galaxis őrzői 2. minden idők leglátványosabb filmje lesz. A Comic-Con-ról azért kiszivárgott, hogy a folytatás néhány hónappal az első kaland után fog játszódni. Yondu (Michael Rooker) és Rocket (Bradley Cooper) épp egy űrbörtönből fog megszökni Groot (Vin Diesel) segítségével. Az első jelenet, amit bemutattak a San Diegó-i rendezvényen, Sylvester Stallone személyazonosságát is felfedte, de ez továbbra is mélyen őrzött titok.

Nincs okunk sírásra, mert nyáron kaptunk posztert, hivatalos logót, és még Yondu új punkstílusát is megfigyelhettük. Sokkal nagyobb taréja lesz, és ez már jobban hasonlít a képregényekből megismert megjelenésére. Az Őrzők csapatához (Űrlord, Rocket, Groot, Drax (David Bautista) és Gamora  (Zoe Saldana)) most számos új karakter is csatlakozni fog, köztük lesz Mantis (Pom Klementieff), Ayesha (Elizabeth Debicki), Taserface (Chris Sullivan) és Tulk (Tommy Flanagan) is.

A Marvel 2017. május 5-én fogja bemutatni A galaxis őrzői 2. filmet, melynek első trailere hamarosan befuthat.

Még több a témában...

A Marvel Kapitány minden előzetes becslést túlszárnyalt a kasszák előtt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték fotósorozatán a vizuális-effektek állomásait nézhetjük végig

Kévés Bence Mihály

Emma Watson is szerepet kaphat a Fekete Özvegy-filmben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább