Főoldal Filmek Tényleg nem vicc, mégis a mozikban fogják bemutatni Az új mutánsokat és már magyar időpontot is kapott
Filmek

Tényleg nem vicc, mégis a mozikban fogják bemutatni Az új mutánsokat és már magyar időpontot is kapott

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem online, hanem a mozikban fogják bemutatni Az új mutánsokat, amit már többször is töröltek az elmúlt időben.

499
Az új mutánsok

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem online, hanem a mozikban fogják bemutatni Az új mutánsokat, amit már többször is töröltek az elmúlt időben.

Az elmúlt években már többször is törölni kényszerültek Az új mutánsok bemutatóját, amit még 2017-ben forgattak, s ahogy Josh Boone rendezőtől megtudtuk legutóbb, a sokat pletykált újraforgatásra nem került sor, vagyis a filmet az eredeti vágásban fogják bemutatni. Joggal tehetjük fel így a kérdést, hogy miért törölték többször is a premiert, amit eredetileg 2018. április 13-ára jegyeztek először, majd számos alkalommal eltolták még azelőtt, hogy a Disney felvásárolta volna a 20th Century Foxot.

Még arról is beszéltek, hogy új karaktereket adtak hozzá a filmhez és a tónust is megváltoztatták, mert az előzetesen beígért horrort nem tudták tartani – ez való igaz, hiszen a film PG-13-as karikát kapott. A The Hollywood Reporter ezt később cáfolta, hogy ezekre sem került sor soha. Szóval a filmet olyan formában fogják bemutatni, ahogy 2017-ben a tesztközönség látta, azzal a különbséggel, hogy a vizuális effekteket befejezték. Más szavakkal ez még nem jelent feltétlen rosszat, hiszen a Fox az utóbbi években sorra követte el a hibákat, amikor kezébe vett egy Marvel-filmet, így akár még a rendező saját elképzelése jót is jelenthet.

Időközben kaptunk néhány új képet is a filmből:

  • Az új mutánsok
  • Az új mutánsok
  • Az új mutánsok
  • Az új mutánsok
  • Az új mutánsok
  • Az új mutánsok
  • Az új mutánsok

Majd közel egy éve már olyat is olvasni lehetett, hogy a Fox annyira reménytelen helyzetbe került, hogy legszívesebben a kukába dobták volna az egész filmet, ám ezt a Disney cáfolta, és kitartott amellett, hogy bemutassák a filmet. Végül 2020. április 2-ára tűzték ki a magyar bemutatót, azonban a koronavírus-járvány miatt ezt is le kellett fújni. Néhány hete pedig már az Amazon oldalán is feltűnt, mint online megvásárolható film, de vaklármának tűnt az egész, mert a Disneytől új dátumot kapott a film.

A legfrissebb jelek szerint Az új mutánsokat a hazai mozikban augusztus 27-én fogják bemutatni, már amennyiben addigra kinyitnak majd a mozik és lesz hol levetíteni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?