Főoldal Játékok Teljesen átszabják az Anthemet
Játékok

Teljesen átszabják az Anthemet

A Bioware és az Electronic Arts úgy döntött, hogy ez így nem mehet tovább.

724
Anthem 002

A Bioware és az Electronic Arts úgy döntött, hogy ez így nem mehet tovább.

Nem kell ahhoz nagy szakértőnek lenni, hogy valaki lássa: az Anthem pocsék rajtot vett. A játékot nagyjából tavaly ilyenkor adták ki, és az Electronic Arts igen nagy reményeket fűzött az újonnan felépített franchise-hoz. Sajnos a többi már történelem, tudjuk jól hogy gyászos volt a fogadtatás, részben a temérdek bugnak, részben pedig a félkész, nem igazán átgondolt game designnak.

Csiripelték is már egy ideje a madarak, hogy a Bioware valamiféle ráncfelvarrást tervez, ám hogy mi az, azt nem kötötték az orrunkra. Egészen mostanáig. Egy friss blogbejegyzés ugyanis elárulta, hogy a pletykák igazak, valóban szeretnék kiköszörülni a csorbát.

Ehhez azonban rengeteg munkára lesz szükség és a játékosok türelmére. Természetesen most egy darabig nem lesznek újdonságok, új tartalmak, teljes egészében a játék újjáélesztésén fog dolgozni a csapat. Alapjaiban szeretnék a játék egészét újjáformálni, persze a működő és kedvelt részek megtartásával.

Hogy is szól a mondás? Jobb későn mint soha! Szurkolunk nekik.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...