Wide Screen
Image default
Játékok

Mi lesz veled Anthem?

A Bioware nagyon is rajta van játék kipofozásán.

Az Anthem finoman szólva sem váltotta be az ígéreteket, borzasztó nagy csalódásként élte meg mindenki a játék kiadását (beleértve nem csak rajongókat és kritikusokat, de a kiadót és magát a fejlesztőt is). A fiaskót a Cataclysm kiegészítővel sem sikerült kedvezőbb pozícióba billenteni, így a játékosok kezdték egy kicsit cserbenhagyva érezni magukat az utóbbi hónapokban. Pedig a háttérben a Bioware és az Electronic Arts serényen ügyködik azon, hogy valahogy életben tartsák a projektet és megfordítsák a sorsát.

A Kotaku belsős infói szerint két út is létezik. Az egyik, hogy egy rakás update-tel fejlesztenék a játék tartalmát, valahogy úgy mint ahogy a No Man’s Sky esetében történt, vagy esetleg kapna az alapjáték egy olyan merőben más gameplay elemeket kínáló kiegészítőt, mint amilyen a Taken King volt Destiny esetében (Anthem Next). A másik megoldás egy teljesen nullázott, új indulás lenne, egy vadi új játék (Anthem 2.0). Utóbbi esetben sem valószínű azonban, hogy az Anthem játékosokkal újra kifizettetnék egy teljes játék árát.

Akárhogy is lesz, az biztos, hogy a BioWare két stúdiójában Austinban és Edmontonban fejlesztők százai dolgoznak az Anthemen még mindig. Ugyanakkor a hírek szerint a Bioware a Dragon Age 4-et sem adta fel, továbbá a hírek szerint már egy új Mass Effect is körvonalazódik, habár ez nagyon kezdeti stádiumban van még. A fejleményeket sem az Electronic Arts, sem a fejlesztő nem kommentálta, így érdemes pletykaként kezelni, de azt azért tudjuk hogy Jason Schreier információi általában nem a légből kapott kategóriát szokták jelenteni.

Még több a témában...

Újra a Criterion fejleszti majd a Need for Speedet

Sinka Tamás

Teljesen átszabják az Anthemet

Sinka Tamás

A Jedi: Fallen Order-nek hála újabb sztori központú játékokat kaphatunk a Star Wars univerzumból

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon