Wide Screen
Image default
Sorozatok

Téli szünetre ment a Walking Dead!

A szünet előtti utolsó rész azonban teljesen felborította az eddigi menetrendet, és a folytatást egy új mederbe terelte. Persze ez a változás már rá is fért erre az évadra, hiszen az eddigi epizódok főként hőseink megpróbáltatásairól szóltak, és elég kevés alkalommal tudtunk bárminek is örülni.

De ennek most talán vége lesz, és az évad második fele már pozitívabb hangnemben zajlik majd. Az eddig megismert közösségek és csoportok most összefogásra készülnek a Megváltók ellen. Negan eddig vasszigorral uralkodott, de ez talán most visszaüthet.
Ráadásul a készítők néhány találgatnivalót is hagytak nekünk a téliszünetre. Vannak itt régi eltűnt karakterek, és rejtélyes újak is. A februári folytatás tehát igencsak izgalmasnak tűnik. A téliszünet előtti utolsó epizódról bővebben az alábbi videóban beszélek.

Nektek hogy tetszik eddig az évad?

Még több a témában...

Danai Gurira kiszáll a The Walking Dead sorozat tizedik évadában

Kévés Bence Mihály

Andrew Lincoln azt tervezi, hogy The Walking Dead epizódot készít

Kévés Bence Mihály

A Walking Dead 7. évad nyitánya kiütéssel győzött!

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább