x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Téli szünetre ment a Walking Dead!

A szünet előtti utolsó rész azonban teljesen felborította az eddigi menetrendet, és a folytatást egy új mederbe terelte. Persze ez a változás már rá is fért erre az évadra, hiszen

  • Publisheddecember 14, 2016

A szünet előtti utolsó rész azonban teljesen felborította az eddigi menetrendet, és a folytatást egy új mederbe terelte. Persze ez a változás már rá is fért erre az évadra, hiszen az eddigi epizódok főként hőseink megpróbáltatásairól szóltak, és elég kevés alkalommal tudtunk bárminek is örülni.

De ennek most talán vége lesz, és az évad második fele már pozitívabb hangnemben zajlik majd. Az eddig megismert közösségek és csoportok most összefogásra készülnek a Megváltók ellen. Negan eddig vasszigorral uralkodott, de ez talán most visszaüthet.
Ráadásul a készítők néhány találgatnivalót is hagytak nekünk a téliszünetre. Vannak itt régi eltűnt karakterek, és rejtélyes újak is. A februári folytatás tehát igencsak izgalmasnak tűnik. A téliszünet előtti utolsó epizódról bővebben az alábbi videóban beszélek.

Nektek hogy tetszik eddig az évad?

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.