Wide Screen
Image default
Filmek

Patrick Wilson játssza Ocean Master-t az Aquaman-ben

Kiderült, hogy ki keltheti életre Aquaman ellenségét a készülő Atlantisz királya moziban.

A Démonok között, a Watchmen: Az őrzők és a Insidious filmek sztárját, Patrick Wilson-t láthatjuk majd a Warner Bros. és James Wan közös filmjében, az Aquaman-ben, méghozzá szupergazfickóként, hiszen ő fogja eljátszani Orm-ot, azaz Ocean Master-t a vásznon.

A Deadline állítása szerint a Wilson hamarosan csatlakozni fog Jason Momoa-hoz, aki a címszereplőt játssza a DC Comics új filmjében, ahol továbbá Amber Heard Mera-val, Atlantisz hercegnőjével és Willem Dafoe Vulko karakterével is találkozhatunk.

A képregényekben úgy ismertük meg Orm-ot, mint Aquaman fő riválisát, aki mindent elkövet, hogy megszerezze Atlantisz trónját. Lényegében nem másról van szó, mint Aquaman féltestvéréről, aki Tom Curry (Aquaman apja) és egy Mary O’Sullivan nevezetű nő szerelméből született, és akit csak gonosz vágyak hajtanak, és kalózkodással és terrorral szeretné elérni célját: Atlantisz trónját. A karaktert egy misztikus képességekkel felruházott szigonnyal ábrázolják a képregényekben – a sorozat korához képest, rendkívül fiatal karakterről beszélünk, először 2012-ben tűnt fel, mint trónbitorló.

James Wan rendező, Peter Safran producer, valamint Deborah Snyder, Zack Snyder és Rob Cowan vezető-producerek jelenleg is készítik elő a filmet, amely a tervek szerint jövő év közepétől forog is, s melynek bemutatója 2018. október 5-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Megérkeztek az első lesifotók a The Suicide Squad forgatásáról

Kévés Bence Mihály

James Gunn elmondása szerint Peter Capaldi nagy szerepet kapott a The Suicide Squadban

Kévés Bence Mihály

Mutatjuk, miért éri meg Super Bowl-t nézni ma. TD-k mellett előzetesek várhatók

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább