Főoldal Filmek Taron Egerton reagált azokra a pletykákra, hogy ő lesz a következő James Bond
Filmek

Taron Egerton reagált azokra a pletykákra, hogy ő lesz a következő James Bond

Sok rajongója van, aki szeretné, ha a Kingsman sztárja lenne a következő 007-es ügynök.

514
Taron Egerton

A 007 Nincs idő meghalni után mindenki arról találgat, hogy ki lehet a brit titkos szolgálat ügynöke. Daniel Craig visszavonult, így valaki mást kell a helyére találni, és ha a rajongókon múlna, bőven akadna jelentkező erre a szerepre. Most azonban a Kingsman sztárja cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint ő lenne a következő James Bond, és bevallotta, hogy soha nem tárgyaltak vele a hőn áhított szerepről.

Taron Egerton a Total Filmnek adott interjúban visszautasította a James Bond szereposztásról szóló pletykákat. A színész bevallása szerint nem ő a “megfelelő személy” a feladatra, és hogy a 007 producerei talán már találtak valakit Daniel Craig utódjának.

Azt hiszem, már találtak valakit, és az nem én vagyok. Soha nem beszélgettünk el erről, nem találkoztam Broccoliékkal, nem érdeklődtek utánam. Soha nem voltam a kiszemelt srácok között, akik esélyesek lennének a szerepre. Egyszerűen nem hiszem, hogy én lennék a megfelelő ember erre a szerepre. Szerintem sokkal, sokkal, sokkal jobb jelöltek vannak nálam.

Taron Egerton

Egerton bevallása szerint nincs bennfentes informátora, inkább csak az ösztönére hallgatott, hogy a casting nélküle is továbblépett. A szereplőválogatásról már többször is kérdezték a producereket, de mindig tagadták, hogy a casting elkezdődött volna. Tavaly októberben Michael G. Wilson producer hangsúlyozta, hogy még nem született döntés, de azt állította, hogy fiatalabb színészek nem jöhetnek szóba, mert a karakter egy “veterán”, nem pedig “valami középiskolás kölyök”. Ugyanakkor azt is elmondták, hogy olyasvalakit keresnek, akivel éveken keresztül számolhatnak. Sőt, megtudtuk, milyen egyéb tulajdonságokkal kell rendelkeznie a jövő titkos ügynökének.

Daniel Craig óta rengeteg pletyka és casting-felvetés látott napvilágot arról, hogy ki vehetné át a köpenyt, és az új karakterrel milyen más irányba lehet elvinni a franchiset. Idris Elba volt az egyik népszerű választás a rajongók körében, de ezt a pletykát gyorsan cáfolták. Dwayne Johnson is szóba került, de Barbara Broccoli úgy tűnik, kizárta őt, mivel nem brit.

kingsman 1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

007 Nincs idő meghalni
Filmek

A producerek még hozzá sem fogtak megtervezni James Bond jövőjét

Szomorú hír ez a James Bond-rajongóknak, mert a jelek szerint nagyon messze...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolantől azt kérdezték, elvállalná-e egy James Bond-film rendezését

Sokan szeretnék, ha Christopher Nolan igent mondanak egy James Bond-filmre, de a...