Főoldal Filmek Talán az utolsó lehetőség két kultikus Frank Miller képregény beszerzésére
Filmek

Talán az utolsó lehetőség két kultikus Frank Miller képregény beszerzésére

Gyűjtőknek kötelező.

553
300 kiemelt

Aki szereti vagy éppen gyűjti a képregényeket, annak biztosan megakadt már a szeme a Szukits Kiadó által forgalmazott Frank Miller-féle gyöngyszemen. Az első kötet éveken keresztül igazi ritkaságként létezett a piacon. A kiadó tavalyi évben azt a küldetést tűzte ki célként, hogy újra elérhetővé teszik a magyar olvasók számára. Ráadásként mellécsapják az eddig kiadatlan folytatást is. A 300 első kiadása rendkívül fontos volt a magyar képregénykultúra felcseperedésében, mérföldkő és szenzáció volt a maga idejében. Ám alapos áttanulmányozás után nyilvánvalóvá váltak azok az apró hibák. Amelyeket érdemes és szükséges kigyomlálni egy hasonló, presztízsértékű cím második kiadása során. A 300 új kiadása nem reprint, hanem átgondolt és javított változat. Azon olvasóknak is érdemes beszerezniük, akik birtokolják az elsőt.

A kötetek viszont 2 hét múlva kikerülnek a kínálatukból, így aki szeretné birtokolni, addig kell beszereznie, vagy vadászhatja majd a másodpiacon. Ha esetleg felkeltettük az érdeklődéseteket itt tudjátok egy kis kedvezménnyel bezsákolni mindkét remekművet.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

300
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.

Fekete Párduc
Másvilág

KÖNYVAJÁNLÓ: A Nagy Marvel regénysorozat újabb kötete Fekete Párducról szól

Már megrendelhető a Nagy Marvel regénysorozat legújabb kötete, amellyel most Fekete Párduc...