a
FőoldalFilmekTaika Waititi szívesen rendezné a Fekete Özvegy-filmet

Taika Waititi szívesen rendezné a Fekete Özvegy-filmet

A Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi egy Fekete Özvegy-filmet szeretne rendezni, egészen egyedi tónusban mindazt.

Egy frissen elkészített interjúban arra voltak kíváncsiak, hogy ha a Thor: Ragnarök alkotójának választania kellene egy másik Marvel-karaktert, akkor kit választana, mire Taika Waititi rendező annyit felelt: a Fekete Özvegy szóló filmjét Scarlett Johanssonnal. De hozzátette, hogy nem úgy, ahogy azt a rajongók gondolják, mert viccesebb lenne, mintsem komor.

Őszintén szólva, azt hiszem, hogy bármely franchiseból képes vagyok valami egyedit kihozni, és szívesen megnézném Fekete Özvegyet. [Szeretném megnézni] Fekete Özvegyet, mint valami őrültet és egy kicsit viccesebb formában, mint amire számítunk, mert ismerjük a háttértörténetét, de ez nagyon szomorú és sötét, és még a története is eléggé sötét. De! Milyen lenne ebből egy vicces film? Mit szólnátok egy szórakoztatóbb változathoz?

Nem először és szerintünk nem utoljára merült fel a Fekete Özvegy-film, mint egy önálló film a Marvel Moziverzumában, hiszen az évek alatt többen is követelték a filmet, de mindeddig nem készült el, és nem tudni, hogy mi állhat mögötte. Talán éppen a színésznő nem akarja elvállalni, vagy a Marvel nem bízik a volt KGB-és ügynök múltjában?

dc-es-marvel-univerzum

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.