Wide Screen
Image default
Filmek

Taika Waititi szívesen rendezné a Fekete Özvegy-filmet

A Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi egy Fekete Özvegy-filmet szeretne rendezni, egészen egyedi tónusban mindazt.

Egy frissen elkészített interjúban arra voltak kíváncsiak, hogy ha a Thor: Ragnarök alkotójának választania kellene egy másik Marvel-karaktert, akkor kit választana, mire Taika Waititi rendező annyit felelt: a Fekete Özvegy szóló filmjét Scarlett Johanssonnal. De hozzátette, hogy nem úgy, ahogy azt a rajongók gondolják, mert viccesebb lenne, mintsem komor.

Őszintén szólva, azt hiszem, hogy bármely franchiseból képes vagyok valami egyedit kihozni, és szívesen megnézném Fekete Özvegyet. [Szeretném megnézni] Fekete Özvegyet, mint valami őrültet és egy kicsit viccesebb formában, mint amire számítunk, mert ismerjük a háttértörténetét, de ez nagyon szomorú és sötét, és még a története is eléggé sötét. De! Milyen lenne ebből egy vicces film? Mit szólnátok egy szórakoztatóbb változathoz?

Nem először és szerintünk nem utoljára merült fel a Fekete Özvegy-film, mint egy önálló film a Marvel Moziverzumában, hiszen az évek alatt többen is követelték a filmet, de mindeddig nem készült el, és nem tudni, hogy mi állhat mögötte. Talán éppen a színésznő nem akarja elvállalni, vagy a Marvel nem bízik a volt KGB-és ügynök múltjában?

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Deadpool és Bosszúállók crossover? Ryan Reynolds szerint jöhet!

Kévés Bence Mihály

Andy Serkis megerősítette, hogy ő rendezi a Venom 2. részt

Kezdődnek a Thor: Ragnarök újraforgatásai

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon