x
Filmek

Szépen alakul a The Suicide Squad szereplőgárdája

Minden jel arra utal, hogy Steve Agee kölcsönzi majd King Shark hangját a James Gunn-féle The Suicide Squadban.

Szépen alakul a The Suicide Squad szereplőgárdája
  • Publishedaugusztus 27, 2019

Minden jel arra utal, hogy Steve Agee kölcsönzi majd King Shark hangját a James Gunn-féle The Suicide Squadban.

Pár éve a Suicide Squad – Öngyilkos osztag a bevételekkel ellentétben nem aratott nagy sikert a kritikusok körében, azonban mikor a Warner Bros. és a DC bejelentette, hogy az új filmet James Gunn készíti, mindenki felkapta a fejét, s a DC Moziverzum egyik legjobban várt alkotása lett.

Harley Quinn már biztosan visszatér a filmben, miután James Gunn megerősítette egy korábbi bejegyzésben, hogy Margot Robbie karakteréről nem feledkeznek meg, miközben az elmúlt időben több karakterről is lehullt a lepel. Az már korábban kiderült, hogy a DC egyik legőrültebb gonosztevője, King Shark is szerepelni fog a filmben, most pedig már azt is tudni véljük, hogy ki fogja alakítani a karaktert. Egyébként King Shark most először lesz látható a filmvásznon, korábban csak a The Flash tévésorozat több epizódjában tűnt fel, most azonban a filmvásznon is bemutatkozik.

A Deadline értesülései szerint a rajongók kedvenc komikusa, Steve Agee is csatlakozott a The Suicide Squad ígéretes szereplőgárdájához, aki King Shark gonoszt kelti életre. A színész nem először dolgozik együtt a rendezővel, ugyanis a múltban A galaxis őrzői vol. 2. forgatásán is egy csapatban játszottak.

A forrás azt is megjegyezte, hogy várhatóan szeptember 13-án kapunk hivatalos bejelentést, és azt követően szeptember 23-án kezdődik a forgatás.

A The Suicide Squad bemutatója 2021. augusztus 6-án lesz.

Steve Agee

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.