Főoldal Filmek Steven Yeun állítólag nem tudja vállalni szerepét a Mennydörgőkben
Filmek

Steven Yeun állítólag nem tudja vállalni szerepét a Mennydörgőkben

Két hónappal a Mennydörgők forgatása előtt távozott a film egyik kulcsfontosságú színésze.

431
Mennydörgők
Forrás: Marvel Studios

Megerősítve egy pletykát, ami ma hajnalban már bejárta a világot, a szaksajtóból kiderült, hogy Steven Yeun nem szerepel a Marvel Studios Mennydörgők című filmjének színészei között. Majdnem egy éve jött a hír, hogy a The Walking Dead egykori sztárja csatlakozott a filmhez, de néhány hónappal a Mennydörgők forgatása előtt most távozott.

A The Hollywood Reporter is megszólalt a témában, és gyakorlatilag megerősítette a pletykákat, hogy Yeun valóban kiszállt. Az írás nem tér ki a távozás körülményeire, de a közösségi média posztból kiderül, hogy a filmet nemrég 2024. december 20-ról 2025. július 25-re tolták el, ami időzítési konfliktushoz vezetett.

A portál nem említi, hogy Yeun milyen karaktert játszott volna, de Robert Kirkman (a The Walking Dead alkotója) egyenesen azt mondta: “A jó barátom, Steven Yeun fogja játszani az Őrszemet egy filmben.”

Igen, felhívott, elment egy jelmezpróbára. Remélem, hogy nem… Nem hiszem, hogy ez spoiler vagy bármi, ami bárkit bajba sodorna. Nem tudom, talán. Majd meglátjuk. Nem érdekel. Nem dolgozom a Marvelnek. Mit fognak velem csinálni? Felhívott, és azt mondta: ‘Most jöttem vissza az Őrszem jelmezének próbájáról. Azt hiszem, csak sárga és kék jelmezes szuperhősöket játszom. Ott volt a jelmezpróbán [Yeun], és elmondta még azt is, hogy ‘Ó, a francba!. Elfelejtettem, hogy a Legyőzhetetlen [szerk.: egy animációs sorozat főhőse] sárga és kék’.

Robert Kirkman

A Marvel Studios jelenleg is keresi a színészeket, és a reggeli hír után beindultak a találgatások, hogy talán Ryan Gosling lehet a befutó a szerepre. Daniel Richtman bennfentes szerint a forgatás a tervek szerint márciusban kezdődik, és jelenleg is megy a szereplőválogatás. “Egy high-tech milíciacsoporthoz keresnek színészeket, ellenük fognak harcolni a Mennydörgők a filmben.”

Bár könnyen lehet, hogy más karakterek is csatlakoznak majd, a Mennydörgők névsora jelenleg a Vörös Őr (David Harbour), Szellem (Hannah John-Kamen), Yelena Belova/Fekete Özvegy (Florence Pugh), Bucky Barnes/A Tél Katonája (Sebastian Stan), John Walker/U.S. Agent (Wyatt Russell) és Kiképző (Olga Kurylenko).

A filmről röviden még annyit tudunk, hogy a csapatot Valentina Allegra de Fontaine grófnő fogja összeállítani, és részben ő lehet a felelős Őrszem megalkotásáért is. Harrison Ford fogja helyettesíteni a néhai William Hurtot Thaddeus “Thunderbolt” Ross szerepében, akiről a napokban érdekes információt osztott meg a LEGO szettje.

Steven Yeun
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.