Főoldal Filmek Az Amerika kapitány: Szép új világ LEGO-készlete megerősítette Sam Wilson ellenfelét
Filmek

Az Amerika kapitány: Szép új világ LEGO-készlete megerősítette Sam Wilson ellenfelét

Az Amerika kapitány: Szép új világ játékszettje megerősítette, hogy ki lesz a film főellensége.

6.7k
Amerika Kapitány
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios tavaly nyáron úgy döntött, hogy egy teljes évvel elhalasztja az Amerika kapitány: Szép új világ című film bemutatóját. A stúdió nem indokolta meg a döntését, miért kellett ennyire elhalasztani a premiert, de szinte biztosra vehető, hogy az extrém nagy újraforgatások miatt volt szükség rá.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A 2023-as év nem úgy alakult a Disney számára, mint tervezték, és A galaxis őrzői: 3. rész kivételével az összes többi mozifilm negatívan szerepelt, és végső soron ez vezetett ahhoz, hogy elhalasztották az Amerika kapitány: Szép új világ bemutatóját.

A pletykák már régóta keringenek arról, hogy “Villám” Ross elnök végül Vörös Hulkká alakul a filmben. A Vörös Hulk szerepe talán a film legjobban őrzött titka, de egy hamarosan megjelenő LEGO készlet megerősíti, hogy Sam Wilson valóban összecsap a “Villám” Ross elnökkel. Bár nem tudjuk, hogy ez hogyan és miért történik, de az, hogy a Vezér visszatér, ad némi támpontot. Hogy Sam Wilson hogyan fog helytállni egy ilyen erős ellenféllel szemben, azt csak találgatni lehet.

Szerencsére az új Amerika Kapitánynak lesz némi segítsége, és egy hamarosan megjelenő LEGO szett leírása nemcsak megerősíti Vörös Hulk jelenlétét a Szép új világban, de azt is elárulja, hogy a tomboló új ellenség elleni harcban Samhez csatlakozik az új Sólyom és Sabra is. Tudjuk, hogy a LEGO-készletekből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni a narratíváról, de mindig csak olyan karaktereket adnak ki, akik tényleg szerepelnek is a filmben.

A LEGO már 2024-ben piacra dobja ezeket a készleteket, valószínűleg logisztikai okokból, ugyanis eredetileg ekkor jelent volna meg az Amerika kapitány: Szép új világ, és a már legyártott játékokat nem tudják tárolni a film 2025-ös megjelenéséig.

Múlt hónapban jelentették, hogy az MCU Vörös Hulkja képregényhű képességekkel fog büszkélkedni. Mivel a Mennydörgők 2024 júliusában érkezik, nem zárhatjuk ki annak a lehetőségét, hogy az egykori amerikai elnök segít az Őrszem elleni harcban, de erre csak idővel kapunk választ.

Az Indiana Jones és a sors tárcsája promóciója során tavaly nyáron felvetették Fordnak a Vörös Hulk szerepének ötletét, aki így válaszolt: “Mi az a Vörös Hulk?”. Látszólag zavarba jött a kérdéstől, a színész ezután Phoebe Waller-Bridge-hez fordult mentőövért, hogy kiről kérdezték. Ford az interjút azzal zárta, hogy Vörös Hulk “lehet, hogy felbukkan a filmben, de lehet, hogy nem”.

Azóta már olyan pletykákat is hallottunk, hogy a film végső csatája a Fehér Ház előtt zajlik majd, drámai véget vetve Ross elnöki időszakának. De alighanem túléli a film eseményeit, és visszatér majd a régóta pletykált World War Hulk-projektben.

A Sólyom és a Tél Katonája
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

34 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.