Főoldal Filmek A The Walking Dead egyik közkedvelt szereplője csatlakozott a Mennydörgők stábjához
Filmek

A The Walking Dead egyik közkedvelt szereplője csatlakozott a Mennydörgők stábjához

Ismeretlen szerepben csatlakozott a The Walking Dead egykori színésze a Mennydörgőkhöz.

502
Steven Yeun

Steven Yeun, a The Walking Dead című sorozat népszerű szereplője csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz, és a közelgő Mennydörgők című filmben fog debütálni, méghozzá a hírek szerint igen jelentős szerepet kap, úgy beszélnek a titokzatos szerepéről, mint egy főkarakterről. Konkrét részleteket természetesen ezúttal sem közöltek, szóval marad a találgatás, hogy kit játszhat Yeun.

Újabb késői casting kiegészítéssel bővült a Marvel Studios egyik közelgő produkciója. A Mennydörgők főszereplőit még tavaly ősszel, a D23 Expón jelentette be a stúdió, hogy kik alkotják majd a csapatot. Később megerősítést kapott egy pletyka, hogy Harrison Ford csatlakozik hozzájuk Ross “Mennydörgő” szerepében. A legújabb jelentkező pedig az Oscar-díjra jelölt a Minari: A családom története főszereplőjét alakító Steven Yeun.

A karakteréről nem közöltek konkrét részleteket, de a Deadline értesülései alapján “nemcsak ebben a filmben lesz jelentős szerepe Yeun-nak, hanem a Marvel Moziverzum készülő filmjeiben is fontos szerepet kap”.

Yeun leginkább a The Walking Dead első néhány évadában robbant be. A szerencsétlen sorsú Glenn Rhee szerepéről vált ismerté, de olyan filmekben is feltűnt, mint a Nem és az Okja. Bong Joon Ho-val újra együtt fog dolgozni a közelgő sci-fi filmben, a Mickey 17-ben. Mellette A mackó után Ayo Edebiri szintén egy másik titokzatos szerepben kap lehetőséget.

Bár könnyen lehet, hogy további karakterek is csatlakoznak majd, a Mennydörgők névsora jelenleg a Vörös Őr (David Harbour), Szellem (Hannah John-Kamen), Yelena Belova (Florence Pugh), Bucky Barnes/A Tél Katonája (Sebastian Stan), John Walker/U.S. Agent (Wyatt Russell) és Kiképző (Olga Kurylenko). A rosszfiúkból álló csapatot Valentina Allegra de Fontaine grófnő (Julia Louis-Dreyfus) vezeti, és részben ő lehet a felelős a film pletykált gonosztevőjének, Sentry megalkotásáért is.

Harrison Ford fogja helyettesíteni a néhai William Hurtot Thaddeus “Mennydörgő” Ross szerepében, aki végül talán Vörös Hulkká változik a filmben, amire a rajongók már nagyon régóta várnak. A rendező Jake Schreier lesz, a forgatókönyvet pedig Eric Pearson, a Fekete Özvegy írója jegyzi.

A Mennydörgők bemutatója 2024. július 26-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...