Steven Kane, a legutóbbi showrunner otthagyta a Halo élőszereplős feldolgozását

Már megint nehéz helyzetbe került a Halo-sorozat.

Kis túlzással már azt sem tudjuk, hogy mióta dolgoznak a Halo franchise élőszereplős adaptációján. A sorozatot még a Showtime jelentette be, de nemrég megtudtuk, hogy majd az új Paramount+ streamingszolgáltatón fogják bemutatni egyszer, ha elkészül. Több gond is hátráltatta a sorozatot, de újabb akadályba ütközött, miután elvesztette showrunnerjét.

Az eredeti showrunner Kyle Killen (Lone Star, Awake) volt, aki 2019-ben csendben távozott a sorozat éléről, helyét Steven Kane (The Last Ship, The Closer) vette át. A sorozatot jelenleg is Magyarországon forgatják, ám néhány héttel a forgatás befejezése előtt Kane távozott a sorozat éléről. Az adaptációt még 2014-ben jelentették be, de ez csak a legújabb színfalak mögött végbement incidensek közül, amióta bejelentették a Halo-t. Az egész azzal kezdődött, hogy az eredeti rendező, Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás) távozott, és helyét Otto Bathurst (Fekete tükör, Robin Hood) vette át. Most pedig egy sorozatnál a legfontosabb emberét vesztette el a sorozat, ezek után nem tudjuk, hogy mi következik még.

Kane távozására nem adtak okot, hogy miért kellett a célegyenesben lemondani a feladatról, de bízunk benne, hogy ez a dráma nem nyomja rá bélyegét a végeredményre. A sorozat főszerepét Pablo Schreiber (Orange Is the New Black, American Gods) kapta, ő lesz Master Chief, mellette Danny Sapani és Olive Gray, akik Jacob és Miranda Keyes karaktereket keltik életre, Bokeem Woodbine mint Soren-066, Shabana Azmi lesz Admiral Margaret Parangosky, valamint Bentley Kalu, Natasha Culzac és Kate Kennedy, akik három új spártai harcost játszanak.

Még kérdőjeles, hogy pontosan mit dolgoznak fel a sorozatban, bár a készítők korábban úgy foglalták össze a történetet, hogy a 26. század konfliktusa lesz a középpontban, az emberiség és az idegen fajok által alkotott Szövetség között. A sorozat egy mély személyes történetet mutat be, amit akcióval, kalanddal és egy gazdagon elképzelt jövőképpel vegyítenek.

A sorozatot valamikor a jövőben fogják bemutatni, mindössze csak a szolgáltató adott, de pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk.

Total
12
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

James Gunn elárulta, hogy ki lesz a The Suicide Squad egyik főszereplője

Next Article
Halálos iramban 9.

A Halálos iramban 9. berobbant a mozikba, és megdöntötte a Hang nélkül 2. rekordját

Related Posts