Főoldal Sorozatok A Paramount+ szolgáltatóra költözik az élőszereplős Halo-sorozat, amihez most kaptunk egy új logót is
Sorozatok

A Paramount+ szolgáltatóra költözik az élőszereplős Halo-sorozat, amihez most kaptunk egy új logót is

Új szolgáltatón fogják bemutatni Master Chief kalandját.

161

A Halo franchise rajongói örömmel fogadták, hogy a hosszú ideje kidolgozás alatt álló élőszereplős tévésorozat továbbra is fejlesztés alatt áll. Éjjel jött a bejelentés, hogy az Xbox konzolcsalád exkluzív címét nem a Showtime-on, hanem a Paramount+ streamingszolgáltatón fogják bemutatni valamikor 2022-ben. A bejelentéssel kaptunk egy logót is.

Több bejelentést is kaptunk a Paramount+ streamingszolgáltatótól, köztük például azt, hogy a Mission: Impossible 7. és a Hang nélkül 2. része 45 nappal a mozis bemutató után landol majd digitális formában a stúdió saját szolgáltatásán. De ami talán a Halo-rajongókat jobban izgatja, hogy a sorozatot is itt fogják bemutatni, nem pedig a CBS All Access kínálatában. Az eredeti tervek szerint a Showtime műsorán lett volna látható az adaptáció, amit még 2018-ban jelentettek be. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és az egyik kulcsszereplő körül is nagy változás történt.

Még tavaly az amerikai IGN elsőként számolt be a hírről, miszerint a Showtime égisze alatt készülő élőszereplős Halo-tévésorozat egyik szerepénél fontos változtatás történt. Cortana szerepét Jen Taylor kapta. Taylor hangja ismerős lesz a rajongók számára, hiszen az ő hangján szólalt meg a mesterséges intelligencia a játékokban. Cortana a főhős, Master Chief egyik segítője volt a szériában. Eredetileg Natascha McElhone kapta ezt a szerepet, aki dupla szerepet is vállalt, hiszen Cortana mellett az intelligencia Dr. Catherine Halsey szerepét is megkapta.

A szerepek további leosztása a következőképpen fest, Master Chief szerepét Pablo Schreiber kapta, Danny Sapani és Olive Gray, akik Jacob és Miranda Keyes karaktereket keltik életre; Bokeem Woodbine, mint Soren-066, Shabana Azmi lesz Admiral Margaret Parangosky, valamint Bentley Kalu, Natasha Culzac és Kate Kennedy, akik három új spártai harcost játszanak.

Pontos dátum továbbra sem szerepel a Halo-sorozat neve mellett, amit egyébként Budapesten forgattak. A tíz részes sorozatot Kyle Killen showrunner és Rupert Wyatt rendező irányítása alatt forgatták.

Halo
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dungeons and Dragons
Sorozatok

A Paramount+ berendelt egy nyolcrészes élőszereplős sorozatot a Dungeons and Dragonsból

A mozifilm mellett élőszereplős sorozattal bővül a Dungeons and Dragons.

Gyilkos elmék
Előzetesek

A Gyilkos elmék visszatértek, s egy sorozatgyilkos hálózat után nyomoznak az új évadban

Az FBI ügynökei az eddigi legsötétebb, legnehezebb bűntényt kapják.

Halo
Előzetesek

Lenyűgöző új előzetest kapott a Halo sorozatadaptációja

Jövő héten premier, ennek apropóján pedig új előzetes érkezett.

Halo
Sorozatok

A Halo bemutatója előtt berendelte a második évadot a Paramount+

A készítők nem teketóriáztak sokat, berendelték a második évadot.