Főoldal Filmek Spoiler-gyanús Alien: Covenant képek érkeztek
Filmek

Spoiler-gyanús Alien: Covenant képek érkeztek

A hétvégén osztottuk meg az Empire Magazine címlap borítóját, most viszont az újság tartalma is megérkezett. Spoiler-veszély!

721
Alien: Covenant

A hétvégén osztottuk meg az Empire Magazine címlap borítóját, most viszont az újság tartalma is megérkezett. Spoiler-veszély!

Annak ellenére, hogy hétvégén Star Wars láz dúlt a messzi-messzi galaxisban, az Empire Magazin bemutatta új lapszámát – a borítót itt érhetitek el -, amelyben végre olvashatunk az új Idegenekről, a Neomorphokról, akik nem csak külsejüket, hanem vérszomjukat is az eredeti Xenomorphoktól örökölték. Pontosabban majd a Xenomorphok fogják tőlük, hiszen még az Alien-franchise kezdete előtt vagyunk, Ripley hadnagy még meg sem született.

Köszönet jár az AVP Galaxynak a mostani képekért, illetve azokért az információkért, amiket magáról a filmről osztottak meg, és Michael Fassbender gonosz karakteréről is. Fassbender Prometheus-filmes karaktere, a kis szemét David teljesen megőrült, nem csak az emberiséget készült kiírtani. Vajon Walter, az új android milyen lesz? Mindvégig az embereket szolgálja majd? Lássuk hát a képeket!

Végre tisztább képet kaptunk a Neomorphról is. Úgy fest, mintha az Alien: Covenant Idegene nagyobb hasonlóságot mutatna H.R. Giger eredeti koncepcióihoz. Az új szörnyek sokkal fényesebbek, robusztusabb megjelenést kapnak a filmben. Sajnos akcióban továbbra sem láthatjuk az Alient, továbbra is maradnak a félelmetes állóképeknél.

Korábban már kiderült, hogy Fassbender régi karaktere valahogy túlélte a Prometheus küldetést, és új testre is szert tett, sőt még a Tervezőket is kiirtotta, csakhogy elméje hibás logikája értelmet nyerjen – romlott az ember, pusztulnia kell. Daviddel a film elején találkozunk majd, új karaktere Walter lesz, akiről egy „így készült droid” videót be is mutattak. Az újság írásából kiderül, hogy David sokkal inkább ördögi teremtmény, és káosz-centrikus, mint párja, Walter. David annak ellenére is megpróbálja majd Waltert áttéríteni a sötét oldalra, hogy újraprogramozták az androidot, és nagyobb hangsúlyt fektettek az emberek óvására is.

Hogy milyen horror kaland vár Katherine Waterston, Michael Fassbender, Danny McBride, Noomi Rapace, Demian Bichir, Jussie Smollett, Carmen Ejogo, Billy Crudup és Amy Seimetz színészekre Ridley Scott új filmjében, május 18-tól kiderül.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Gladiator
BREAKINGFilmek

Megvan a Gladiátor folytatásának hivatalos címe

A címét és a logóját is bejelentették a Gladiátor folytatásának.

Gladiátor
Filmek

A Gladiátor folytatása jóváteszi az első rész „bűnét”

Ősszel kerül mozikba a nagysikerű Gladiátor folytatása.

Gladiator
Filmek

A Gladiátor 2. eredeti költségvetése jelentősen megnőtt

Sok tényező hátráltatta a forgatást, ettől pedig szépen megnőtt a Gladiátor 2....