Wide Screen
Image default
Előzetesek

Hátborzongató videót mutattak be az Alien: Covenant Walter androidjáról

Egy újabb Covenant videót tettek közzé, melyből megtudhatjuk, miként készülnek az androidok.

Az Alien: Covenant rendezője, Ridley Scott egy újabb videót osztott meg a nagyérdeművel, melyben azt láthatjuk, hogy Michael Fassbender új droidja miként kel életre. Semmi ijesztőre nem kerül sor a promóciós videóban, de azért szó se róla, eléggé titokzatos lett.

A rendező a legutolsó anyagban nem az idegenekre, a fröcsögő vérre és nem is sikolyokra helyezi a hangsúlyt, hanem David utódjára – Prometheus-filmben ő volt a legénység szintetikusa -, azaz Walter-re. A bő két perces videóban azt láthatjuk, hogyan alkotják meg a „semmiből” az új androidot.

Scott mit akart üzenni ezzel a kis baljóslatú anyaggal? Talán azt, hogy Walter-rel sem lesz minden rendben? Emlékezzünk csak vissza, eddig a franchise-ben több olyan androiddal is találkoztunk már, akik veszélybe sodorták a legénységet – Bishop kivétel közülük.

Will Water szolgálatra kész. Az Alien: Covenant bemutatója 2017. május 19-én lesz, de a szigetországban egy héttel korábban, már május 11-én bemutatják.

Még több a témában...

Megérkeztek az első Alien: Covenant reakciók

Kévés Bence Mihály

Ridley Scott még mindig egy Alien: Covenant folytatáson dolgozik?

Spoiler-gyanús Alien: Covenant képek érkeztek

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább