Close


Közelgő események

Filmek

Phasma kapitány egy új titkos fegyvert kap Az utolsó Jediben?

Újabb részletek láttak napvilágot, melyben ezúttal arról lehet olvasni, hogy az Első Rend kapitánya, Phasma egy új titokzatos fegyvert fog használni.

Phasma kapitány egy új titkos fegyvert kap Az utolsó Jediben?
  • PublishedMarch 10, 2017

Újabb részletek láttak napvilágot, melyben ezúttal arról lehet olvasni, hogy az Első Rend kapitánya, Phasma egy új titokzatos fegyvert fog használni.

Sajnos a Disney és a Lucasfilm még mindig nem mutatott semmit a trilógia folytatásából, így addig míg várunk az előzetesre maradnak a találgatások és teóriák a nyolcadik részről. De szerencsére nem kell már sokat várunk a Star Wars 8 előzetesére, hiszen jövő hónapban Orlandóban megrendezésre kerülő Star Wars Celebration-on debütál az első trailer.

Egy meg nem erősített hír szerint a gonosz Phasma kapitányt (Gwendoline Christie) új fegyverrel a kezében láthatjuk a trilógia következő részében. A Making Star Wars egyik forrása arról írt, hogy Phasma-nak eddig nem látott fegyvere lesz, bár az egyelőre nem tiszta, hogy honnan szerezte, és milyen gyakran látjuk majd használat közben ezt a különleges eszközt – ami amolyan lándzsa féleségre hasonlít. Mindazonáltal a forrás úgy véli, hogy a rajongók imádni fogják Phasma-t kezében ezzel a különös lándzsafegyverrel. Az ismeretlen forrás a következőket mondta el:

Imádni fogjátok Phasma kapitány lándzsáját Az utolsó Jediben. Úgy néz ki, mint egy gyilkos.

A forrás tisztázta azt a kérdést is, hogy lándzsáról vagy lándzsákról van szó: ez egy fegyver. Szegény Gwendoline Christie színésznőnek nem volt sok dolga J.J. Abrams Az ébredő Erő hetedik epizódjában, miután könnyedén elbánt vele az Ellenállás. Talán a folytatásban nem csak a fémesen csillogós páncélját, hanem erejét is láthatjuk közelharcban – kérdéses, hogy ezek az új fegyverek mire lesznek képesek. Esetleg pont az egykori rohamosztagosával, FN-2187-tel kell majd szembeszállnia?

A Star Wars: Az utolsó Jedi bemutatójára 2017. december 14-én kerül sor hazánkban.

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.