Főoldal Filmek Új nemzetközi posztert és címlap borítót kapott az Alien: Covenant
Filmek

Új nemzetközi posztert és címlap borítót kapott az Alien: Covenant

Előbb bemutattak egy új posztert Ridley Scott filmjéhez, majd az Empire Magazin mutatta be brutálisan menő címlap borítóját az Alien: Covenanthoz.

985
Alien: Covenant

Előbb bemutattak egy új posztert Ridley Scott filmjéhez, majd az Empire Magazin mutatta be brutálisan menő címlap borítóját az Alien: Covenanthoz.

A nemzetközi porondról, megint csak Dél-Koreából érkezett az újabb poszter az Alien: Covenanthoz, melyen a film főszereplőit, Michael Fassbender Walter karakterét, Daniels kapitányt (Katherine Waterston) és Oram (Billy Crudup) látható. Ne is magyarázzuk túl, lássuk hát ezt a remek plakátot Scott új horrorfilmjéhez!

alien covenant ver7 xlg mini

Később az Empire Magazin is készült különlegességgel. Kiadtak egy limitált számú példányt Jacey grafikus munkájával fémjelzett borítóval, melyen a franchise legfélelmetesebb teremtményét, a teljes pompában virító Xenomorph jobb oldalát láthatjuk. Az idegen kissé beleolvad a háttérbe, de még így is jól kivehető a vérszomjas fenevad.

empire alien covenant cover mini

A film története:

A Covenant hajó legénysége, vagy ha jobban tetszik, akkor egy csapat telepes útnak indult a galaxis külső peremére, hogy felfedezzenek egy új planétát, amiről eleinte azt hitték, hogy maga lesz a Paradicsom, ám az érkezésük után rádöbbennek, hogy szörnyű körülmények uralkodnak a bolygón, sötét, és nagy veszélyeket tartogat. Elkezdődik a harc az életért.

Az Alien: Covenant 2017. május 18-án mutatkozik be a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Gladiator
BREAKINGFilmek

Megvan a Gladiátor folytatásának hivatalos címe

A címét és a logóját is bejelentették a Gladiátor folytatásának.

Gladiátor
Filmek

A Gladiátor folytatása jóváteszi az első rész „bűnét”

Ősszel kerül mozikba a nagysikerű Gladiátor folytatása.