Wide Screen
Image default
Filmek

Új nemzetközi posztert és címlap borítót kapott az Alien: Covenant

Előbb bemutattak egy új posztert Ridley Scott filmjéhez, majd az Empire Magazin mutatta be brutálisan menő címlap borítóját az Alien: Covenanthoz.

A nemzetközi porondról, megint csak Dél-Koreából érkezett az újabb poszter az Alien: Covenanthoz, melyen a film főszereplőit, Michael Fassbender Walter karakterét, Daniels kapitányt (Katherine Waterston) és Oram (Billy Crudup) látható. Ne is magyarázzuk túl, lássuk hát ezt a remek plakátot Scott új horrorfilmjéhez!

Később az Empire Magazin is készült különlegességgel. Kiadtak egy limitált számú példányt Jacey grafikus munkájával fémjelzett borítóval, melyen a franchise legfélelmetesebb teremtményét, a teljes pompában virító Xenomorph jobb oldalát láthatjuk. Az idegen kissé beleolvad a háttérbe, de még így is jól kivehető a vérszomjas fenevad.

A film története:

A Covenant hajó legénysége, vagy ha jobban tetszik, akkor egy csapat telepes útnak indult a galaxis külső peremére, hogy felfedezzenek egy új planétát, amiről eleinte azt hitték, hogy maga lesz a Paradicsom, ám az érkezésük után rádöbbennek, hogy szörnyű körülmények uralkodnak a bolygón, sötét, és nagy veszélyeket tartogat. Elkezdődik a harc az életért.

Az Alien: Covenant 2017. május 18-án mutatkozik be a hazai mozikban.

Még több a témában...

Megismerhettük Neill Blomkamp elkaszált Alien-filmjének néhány ötletét

Vigh Martin

Ridley Scott eredetileg teljesen más befejezést szánt A nyolcadik utas: a Halál főhősének

Kévés Bence Mihály

Johnny Depp visszatér a Legendás állatok következő részében

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat