Alien: Covenant

Új nemzetközi posztert és címlap borítót kapott az Alien: Covenant

Előbb bemutattak egy új posztert Ridley Scott filmjéhez, majd az Empire Magazin mutatta be brutálisan menő címlap borítóját az Alien: Covenanthoz.

Előbb bemutattak egy új posztert Ridley Scott filmjéhez, majd az Empire Magazin mutatta be brutálisan menő címlap borítóját az Alien: Covenanthoz.

A nemzetközi porondról, megint csak Dél-Koreából érkezett az újabb poszter az Alien: Covenanthoz, melyen a film főszereplőit, Michael Fassbender Walter karakterét, Daniels kapitányt (Katherine Waterston) és Oram (Billy Crudup) látható. Ne is magyarázzuk túl, lássuk hát ezt a remek plakátot Scott új horrorfilmjéhez!

Később az Empire Magazin is készült különlegességgel. Kiadtak egy limitált számú példányt Jacey grafikus munkájával fémjelzett borítóval, melyen a franchise legfélelmetesebb teremtményét, a teljes pompában virító Xenomorph jobb oldalát láthatjuk. Az idegen kissé beleolvad a háttérbe, de még így is jól kivehető a vérszomjas fenevad.

A film története:

A Covenant hajó legénysége, vagy ha jobban tetszik, akkor egy csapat telepes útnak indult a galaxis külső peremére, hogy felfedezzenek egy új planétát, amiről eleinte azt hitték, hogy maga lesz a Paradicsom, ám az érkezésük után rádöbbennek, hogy szörnyű körülmények uralkodnak a bolygón, sötét, és nagy veszélyeket tartogat. Elkezdődik a harc az életért.

Az Alien: Covenant 2017. május 18-án mutatkozik be a hazai mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

[SWCO] A hivatalos Star Wars Battlefront II trailer

Next Article

Elemezzük ki a Star Wars: Az utolsó Jedik előzetesét képkockáról képkockára

Related Posts