x
Előzetesek

A sötét ötven árnyalata szinkronosan

Az erotikus sorozat újabb folytatását mutatták be magyarul, melyhez posztert is mellékeltek.

  • Publishedszeptember 15, 2016

Az erotikus sorozat újabb folytatását mutatták be magyarul, melyhez posztert is mellékeltek.

A Universal Pictures végre megosztotta A szürke ötven árnyalat blockbuster filmjének folytatását, A sötét ötven árnyalatát. Immáron a teljes előzetes megnézhető szinkronosan is a UIP-Duna Film jóvoltából. A filmet James Foley rendezte, és E.L. James írónő most is besegített a munkákba – a bestseller írója. A második részben ismét Dakota Johnson (Anastasia Steele) és Jamie Dorman (Christian Grey) kap majd főszerepet, de találkozhatunk még a filmben Kim Basinger, Hugh Dancy, Rita Ora, Dana Brunetti, Marcia Gay Harden, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, és Eloise Mumford színészekkel is.

Az első rész pénzben igen, de véleményben nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, millió negatív kritikát lehetett olvasni a filmről. De a nézőket ezek nem befolyásolták, mert 560 millió dollárt zsebeltek be nemzetközi szinten a mozik. Elég a mellébeszélésből, jöjjön az előzetes, magyarul – ha látni akarod az előzetest, klikkelj a cikk tetején található videóra!

shade-darker_mini

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.