x
Close


Közelgő események

Filmek

Új képek! Michael Fassbender időutazása látható az Assassin’s Creed-filmből

Ezek a legfrissebb képet a következő játékadaptációból. Decemberben érkezik az Assassin’s Creed.

Új képek! Michael Fassbender időutazása látható az Assassin’s Creed-filmből
  • Publishedszeptember 15, 2016

Ezek a legfrissebb fényképek a következő játékadaptációból. Decemberben érkezik az Assassin’s Creed.

A 20th Century Fox örvendeztette meg a kíváncsi szemeket, és hét új képet tett közzé az Assassin’s Creed moziból, amit december 21-én fognak bemutatni.  A most bemutatott képeken sokkal közelibb képet kapunk a film főszereplőjéről, Michael Fassbender által alakított Callum Lynch-ről. A videojátékok szerelmeseinek nem kell megmagyaráznunk sem a film címét, sem a film főszereplőjét, mindenki tudja miről, és kiről van szó. A képek között Marion Cotillard karaktere, Sophia Rikkin is látható, aki épp Callum-ot figyeli, miközben a víz alatt van a főszereplő.

A The Playlist oldalán debütáltak a lenn látható képek, és arról is írtak, hogy egy új trailer is hamarosan felbukkanhat majd. Az oldal úgy gondolja, hogy a film második előzetesét a 20th Century Fox következő filmjének bemutatására – szeptember 30-án érkezik a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című film -, időzítette. Még június végén befutott az első, de az sem a kritikusokat, sem a rajongókat nem győzte meg igazán, kíváncsian várjuk, mit tartogatnak a folytatásra.

Múlt hónapban külföldön többen is arról írtak, hogy a film „halálugrása” világrekordot állított fel. A film tornásza, és egyben kaszkadőre Stuntman Damien egy 125 láb hosszú (38,1 méteres) ugrást hajtott végre, és ez az elmúlt 35 év legnagyobb ilyen jelenete volt. Pontosan nem lehet tudni, hogy a film mely részében lesz látható a rekord, milyen akciójelent során, de azt tudjuk, hogy a film forgatását még januárban befejezték. Reméljük, hogy hamarosan jelenetben is látható lesz ez az ugrás, talán pont a második előzetesre tartogatják?

A film főszerepében Callum Lynch lesz látható, akit Michael Fassbender fog játszani. Főhősünk ősei felfedezésére indul, de egy rejtélyes és titkos társaságba botlik, az Orgyilkosokba. Ezután elkezdi gyűjtögetni a tudást, és a különféle képességekre tesz szert, hogy legyőzhesse az erős kezű Templomos rendet. Ezt csak technológiai áttöréssel lehet elérni, mely megnyitja a genetikus emlékezetet. Lynch visszamegy az időben, a 15. századi Spanyolországba az inkvizíció idejére, hogy megtapasztalja őse, Aguilar kalandjait.

A film szereplői között lesz Marion Cotillard, Ariane Labed, Michael K. Williams, Carlos Bardem, Denis Menochet, Brendan Gleeson és Jeremy Irons is. A játékkalandot Justin Kurzel rendezte, aki Bill Collage, Adam Cooper és Michael Leslie írott munkáját dolgozta fel. Film öt nappal a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet után fog elrajtolni, és olyan más ellenfeleket kap, mint a Passengers, Sing, vagy a The Space Between Us december 21-én.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.