Wide Screen
Image default
Előzetesek

Nemzetközi előzetest kapott az Assassin’s Creed

Itt a következő nagy játékadaptáció, ami azért küzd majd, hogy bizonyítson Hollywoodban.

Egyre több játékból készítenek filmet a tengerentúlon. Idén már láttunk két nagy játékot, amik megpróbálkoztak a filmes szakmával is, de kevesebb sikerrel. Az Angry Birds és a Warcarft: A kezdetek sem sikerült túlzottan jóra, és eléggé megosztotta a nézőket a két film. Idén decemberben jöhet a következő játék, aminek mindenben túl kell teljesíteni az említett két filmet, mert a jövőben több játék is filmes változatot kap (Tom Clancy’s The Division, Watch Dogs).

A film középpontjában Callum Lynch (Michael Fassbender) áll majd, aki egy genetikai gép segítségével képes lesz visszamenni az időben, hogy átélje az ősei emlékeit. A 15. századi Spanyolországba megyünk, az inkvizíció idejére. Itt ismerkedik meg Aguilerral, aki egy titkos orvgyilkos társaság tagja volt. Időközben a főhős rádöbben, hogy nincs is nagy különbség a múlt és a jelen között, és fel kell vennie a harcot a Templomosokkal modern korban is, mert ők irányítják a világot.

A mozit december 21.-én mutatják be, főszerepben pedig Michael Fassbender lesz.

Még több a témában...

Michael Fassbendernek dupla szerepet jutott az Alien: Covenantban

Kévés Bence Mihály

Stílusos képekkel vette kezdetét a Dark Phoenix forgatása

Kévés Bence Mihály

Találd meg a hited a legújabb Assassin’s Creed spotban

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon