x
Előzetesek

Nemzetközi előzetest kapott az Assassin’s Creed

Itt a következő nagy játékadaptáció, ami azért küzd majd, hogy bizonyítson Hollywoodban.

  • Publishedjúnius 28, 2016

Itt a következő nagy játékadaptáció, ami azért küzd majd, hogy bizonyítson Hollywoodban.

Egyre több játékból készítenek filmet a tengerentúlon. Idén már láttunk két nagy játékot, amik megpróbálkoztak a filmes szakmával is, de kevesebb sikerrel. Az Angry Birds és a Warcarft: A kezdetek sem sikerült túlzottan jóra, és eléggé megosztotta a nézőket a két film. Idén decemberben jöhet a következő játék, aminek mindenben túl kell teljesíteni az említett két filmet, mert a jövőben több játék is filmes változatot kap (Tom Clancy’s The Division, Watch Dogs).

A film középpontjában Callum Lynch (Michael Fassbender) áll majd, aki egy genetikai gép segítségével képes lesz visszamenni az időben, hogy átélje az ősei emlékeit. A 15. századi Spanyolországba megyünk, az inkvizíció idejére. Itt ismerkedik meg Aguilerral, aki egy titkos orvgyilkos társaság tagja volt. Időközben a főhős rádöbben, hogy nincs is nagy különbség a múlt és a jelen között, és fel kell vennie a harcot a Templomosokkal modern korban is, mert ők irányítják a világot.

A mozit december 21.-én mutatják be, főszerepben pedig Michael Fassbender lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.