Wide Screen
Image default
Filmek

Sok új fotó szivárgott ki Pennywise bohócról az Az második rész forgatásáról

Egy újabb adag képsorozatot kaptunk az őrült bohócról, Pennywise-ról az Az második rész forgatásáról.

Sokan már befejezték az Az második rész forgatását, de Bill Skarsgård számára még mindig nem ért véget a munka. Múltkor már kaptunk egy adag képet a film gonoszáról, a rettegett Pennywise bohócról, most azonban ismét felütötte fejét a kanadai Port Hope város egyik mocsarában.

A Vesztesek Klubja tagjai nem nyugodhatnak, ahogy Derry nevű város sem, hiszen 27 évvel az első rész után jövőre újra kísérteni fog a Pennywise nevű szörnyeteg. Habár az első részben a kis srácok legyőzték a bohócot, de ez nem végleges győzelem, mert felnőtt korukban újra kísérteni fogja őket, de most egyszer és mindenkorra szeretnének leszámolni a szörnyeteggel.

Főszerepben Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tozier) és Andy Bean (Stan Uris). Természetesen mellettük visszatér az első rész főszereplője, Pennywise bohóc is, akit ezúttal is Bill Skarsgård színész alakít majd a jövő ősszel érkező második fejezetben.

Az Az második rész bemutatója Amerikában 2019. szeptember 6-án lesz.

Még több a témában...

Magyar szinkronnal is megnézhető a következő Stephen King adaptáció, az Álom Doktor első előzetese

Kévés Bence Mihály

Stílusos képekkel vette kezdetét a Dark Phoenix forgatása

Kévés Bence Mihály

Bemutatták az Az: Második fejezet első előzetesét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább