Főoldal Filmek Pennywise bohóc feltűnt az Az: második fejezet forgatásán
Filmek

Pennywise bohóc feltűnt az Az: második fejezet forgatásán

Egyesek már befejezték az Az: második fejezet forgatását, azonban Pennywise még csak most lendült bele.

761
Pennywise AZ

Egyesek már befejezték az Az: második fejezet forgatását, azonban Pennywise még csak most lendült bele.

A Vesztesek Klubja tagjai nem nyugodhatnak, ahogy Derry nevű város sem, hiszen 27 évvel az első rész után jövőre újra kísérteni fog a Pennywise nevű szörnyeteg. Habár az első részben a kissrácok legyőzték a bohócot, de ez nem végleges győzelem, mert felnőtt korukban újra kísérteni fogja őket, de most egyszer és mindenkorra szeretnének leszámolni a szörnyeteggel.

Jessica Chastain a napokban közösségi falán erősítette meg, hogy számára már véget ért az Az: második fejezet forgatása, aki Beverly March-ot fogja játszani a vásznon. Most azonban az ontarioi Port Hope városban a film címszereplőjét kapták lencsevégre. Az internetre feltöltött kép tanúsága szerint Bill Skarsgård számár még nem ért véget a forgatás, ugyanis Pennywise bohócot a Memorial Parkban található Paul Bunyan szobron látták, és örökítették meg.

Andy Muschietti az első rész sikere után visszatér, hogy elvégezze rendezői teendőit a második résznél is, de a forgatókönyvíró téren sem történt nagy változás, hiszen az a Gary Dauberman írta a második fejezet szkriptjét, aki az első részt is papírra vitte. A folytatás cselekménye 27 évvel játszódik az első rész után, egy modernebb korban, ahol a Vesztesek Klub tagjai visszatérnek Derry nevű kisvárosba, hogy leszámoljanak Pennywise gyilkos bohóccal. A filmhez kiadott hivatalos szinopszis:

27 évente a gonosz visszatér Derry városba, Maine-be, ezért közel három évtizeddel az első film cselekményei után az Az második részében visszatérnek az első rész felnőtt karakterei. A karakterek régóta nem találkoztak egymással, mindenki külön utakat járt eddig.

Főszerepben Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tozier) és Andy Bean (Stan Uris). Természetesen mellettük visszatér az első rész főszereplője, Pennywise bohóc is, akit ezúttal is Bill Skarsgård színész alakít majd a jövő ősszel érkező második fejezetben.

Az Az második rész bemutatója Amerikában 2019. szeptember 6-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...