Snoke

Snoke valószínűleg feltűnik majd a Star Wars 9. részben

Andy Serkis karaktere, Snoke Legfőbb vezér is ott lehet J.J. Abrams rendező Star Wars: Episode IX trilógia lezárásában.

Andy Serkis karaktere, Snoke Legfőbb vezér is ott lehet J.J. Abrams rendező Star Wars: Episode IX trilógia lezárásában.

A Star Wars: Az utolsó Jedik számos váratlan fordulatot hozott, s ezzel nem várt reakciókat váltott ki a rajongókból. De talán Rian Johnson legvakmerőbb és legmerészebb húzása az volt, amikor megölette Snoke Legfőbb vezért. A jelenet már csak azért is bír olyan nagy fontossággal, mert sokan azt várták, hogy többet megtudunk az új gonoszról.

A The Hollywood Reporter készített interjút Andy Serkis színésszel, aki elmondta a beszélgetésben, hogy talán Snoke is ott lesz a befejező részben:

Ez egy remek karakter. Tudom, hogy sok ember csalódott, amiért Snoke-nak olyan gyorsan vége lett, de imádtam azt a jelenetet, már csak a Legfőbb vezér és Daisy Ridley karaktere között lévő kapcsolatért is – és honnan jött, és ami kiteljesedett abból a pillanatból, tudjátok arról a harcjelenetről beszélek, ami azután következett. Szóval én tényleg úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű film, de igen, nagyon boldog lennék, ha Snoke visszatérne a folytatásra.

Pont tegnap jelent meg egy cikk arról, hogy a Jedik az Erőt időutazásra is használhatták. Elképzelhető, hogy Snoke valahogyan túljárt Kylo Ren és Rey agyán, és mégsem halt meg. Ezek csak találgatások, az viszont sziklaszilárd, hogy kész a Star Wars 9. rész forgatókönyve, és július végén indul a forgatás.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Lady Bird

Next Article

Új posztert kaptak a Fekete Rend tagjai és Thanos a Végtelen háború gazfickója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!