X-Men: Sötét Főnix

Simon Kinberg felvállalja, s nem keres bűnbakot a Sötét Főnix bukásáért

A 20th Century Fox irányítása alatt nem úgy végződött az X-Men éra, ahogy azt mindenki várta az X-Men: Sötét Főnix-szel, de a rendező felvállalja a hibát.

A 20th Century Fox irányítása alatt nem úgy végződött az X-Men éra, ahogy azt mindenki várta az X-Men: Sötét Főnix-szel, de a rendező felvállalja a hibát.

A stúdió alighanem nem ilyen búcsúra számított az X-Men: Sötét Főnixnél, hiszen mind a kritikusok, mind pedig a rajongók nem túlzottan rajongtak az X-Men franchise utolsó részéért. Ahogy már kritikánkban is elmondtuk, ez részben Simon Kinberg rendező tapasztalatlanságának tulajdonítható, hiszen filmrendezőként itt debütált Kinberg – éveken keresztül csak produceri feladatokat látott el.

A The Business podcast adásában hallhatjuk a Sötét Főnix rendezőjétől, hogy teljes mértékben felvállalja a film bukását, nem szeretne magyarázkodni a film bukásáért, miközben személy szerint ő szeretett rajta dolgozni:

Egyértelműen ez a film nem szólította meg azokat a rajongókat, akik nem látták, és nem eléggé halott azokat, akik látták a filmet. Szóval ez az én saram. Imádtam a forgatást, és imádtam azokat az embereket, akikkel a filmen dolgoztunk.

Kinberg korrekten állt a dolgokhoz, bár lett volna oka a mutogatásra, hiszen a teljes befejezést újra kellett forgatni hasonlóságok miatt, s éppen a napokban derült ki az is, hogy a februári halasztást James Cameronnak köszönheti, aki ragaszkodott az Alita: A harc angyala februári bemutatójához. Tovább nehezített a Sötét Főnix sorsán, hogy pár héttel a Bosszúállók: Végjáték után mutatták be.

X-Men: Sötét Főnix

Total
16
Shares
Previous Article
Deadpool

Deadpool 2. két X-Men: Sötét Főnix karakter halálát is elspoilerezte

Next Article

[E3 2019] Ilyen lesz George R. R. Martin új játékának törénete

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!