Wide Screen
Image default
Filmek

Simon Kinberg felvállalja, s nem keres bűnbakot a Sötét Főnix bukásáért

A 20th Century Fox irányítása alatt nem úgy végződött az X-Men éra, ahogy azt mindenki várta az X-Men: Sötét Főnix-szel, de a rendező felvállalja a hibát.

A 20th Century Fox irányítása alatt nem úgy végződött az X-Men éra, ahogy azt mindenki várta az X-Men: Sötét Főnix-szel, de a rendező felvállalja a hibát.

A stúdió alighanem nem ilyen búcsúra számított az X-Men: Sötét Főnixnél, hiszen mind a kritikusok, mind pedig a rajongók nem túlzottan rajongtak az X-Men franchise utolsó részéért. Ahogy már kritikánkban is elmondtuk, ez részben Simon Kinberg rendező tapasztalatlanságának tulajdonítható, hiszen filmrendezőként itt debütált Kinberg – éveken keresztül csak produceri feladatokat látott el.

A The Business podcast adásában hallhatjuk a Sötét Főnix rendezőjétől, hogy teljes mértékben felvállalja a film bukását, nem szeretne magyarázkodni a film bukásáért, miközben személy szerint ő szeretett rajta dolgozni:

Egyértelműen ez a film nem szólította meg azokat a rajongókat, akik nem látták, és nem eléggé halott azokat, akik látták a filmet. Szóval ez az én saram. Imádtam a forgatást, és imádtam azokat az embereket, akikkel a filmen dolgoztunk.

Kinberg korrekten állt a dolgokhoz, bár lett volna oka a mutogatásra, hiszen a teljes befejezést újra kellett forgatni hasonlóságok miatt, s éppen a napokban derült ki az is, hogy a februári halasztást James Cameronnak köszönheti, aki ragaszkodott az Alita: A harc angyala februári bemutatójához. Tovább nehezített a Sötét Főnix sorsán, hogy pár héttel a Bosszúállók: Végjáték után mutatták be.

X-Men: Sötét Főnix

Még több a témában...

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat