Wide Screen
Image default
Filmek

Az újraforgatásokkal megváltoztatták az X-Men: Sötét Főnix befejezését

Kiábrándító részletek derültek ki az X-Men: Sötét Főnix újraforgatásáról, amivel alaposan átírták a film befejezését.

Kiábrándító részletek derültek ki az X-Men: Sötét Főnix újraforgatásáról, amivel alaposan átírták a film befejezését.

Az X-Men: Sötét Főnix forgatását még 2017 októberében befejezték, azonban a 2018-as bemutatót többször is elhalasztották, miután a 20th Century Fox nagyméretű újraforgatásokat rendelt el a tesztvetítések után. Több aggasztó hírt is olvashattunk a filmről, de eddig sokat nem tudtuk meg az újraforgatások miértjéről, ám a legújabb részletek szerint teljesen átformálták az egész filmet.

Az Entertainment Weekly beszámolója szerint Simon Kinberg rendező az újraforgatások alatt a film teljes befejezését megváltoztatta, ami akár még a film kárára is válhat. A rendezők úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a Főnix megjelenését. Simon Kinberg direktor elmondása szerint a főhős így inkább „kozmikus” megjelenést kap a filmben, mintsem „tüzest”. De nemcsak a címszereplőt változtatták meg, hanem a film harmadik felvonását is. Eredetileg a történet jórészt az űrben játszódott volna, azonban az újraforgatások során megváltoztatták a harmadik felvonást, s ahelyett, hogy az űrben érne véget a történet, a film csúcspontja egy katonai vonat fedélzetén lesz, amit már a korábbi előzetesekben is láttunk.

Nem túl kecsegtető dolgok ezek két hónappal a film bemutatója előtt, úgy hangzik, mintha a stúdió nem tudta volna eldönteni, hogy mihez kezdjen az adaptációval. Éveket vártunk, hogy az X-Meneket az űrben lássuk, ami a Sötét Főnixben részben valóra is válik, ehhez képest az újraforgatások során még ezt is megvonják a rajongóktól. Sokkal izgalmasabb történet születhetett volna ebből, most viszont be kell érnünk azzal, hogy az X-Menek egy katonai vonat fedélzetén küzdenek Jessica Chastain névtelen gonoszával és a Jean Grey (Sophie Turner) sötét énjével.

Ugyanakkor nem tudjuk, hogy mikor az X-Men: Sötét Főnix megkapta a zöld lámpát, akkor a stúdió tisztában volt-e azzal, hogy ez lesz az X-Men történetek utolsó része, vagy sokkal drámaibb befejezést szántak a filmszériának. Helyette azonban Simon Kinberg rendező egy olyan karakterre kívánt fókuszálni az utolsó részben, akit eddig összesen két filmben láttunk, de hogy jó döntés volt-e, arra június első napjáig várnunk kell.

Az X-Men: Sötét Főnix bemutatója június 6-án lesz.

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat