Wide Screen
Image default
Előzetesek

Az X-Men: Sötét Főnix végső előzetese mindent visz!

Tegnap a 20th Century Fox bemutatta az X-Men: Sötét Főnix utolsó előzetesét, ami minden korábbinál jobbra sikerült.

A Disney tulajdonba került 20th Century Fox utolsó X-Men-film bemutatására készül, miután a CinemaConon megerősítették, hogy Simon Kinberg rendező Sötét Főnix alkotásával lezárul a jelenlegi X-Men korszak, a jövőben kizárólag a Marvel Studios készít majd X-Menekkel filmet – de erre még éveket kell várnunk sajnos.

Az újonnan bemutatott előzetes számos új jelenetet hozott, köztük a Jean Grey (Sophie Turner) sötétebb oldaláról is újabb képeket kaptunk, miközben hatalmas erejét barátai ellen használja. Még Magneto sem kerülheti el Jean hatalmas erejét. De Jessica Chastain titokzatos gonosz karakterét is látjuk, aki mindvégig befolyásolni fogja Jean Greyt, fegyverként használja a lányt az X-Menek ellen.

Nem kérdés, hogy messze ez sikerült a legjobb X-Men: Sötét Főnix előzetesre, de hogy ilyen elégedetten távoznak-e majd a rajongók a vetítésről is, az június 6-án kiderül, amikor bemutatják a mozikban a jelenlegi X-Men osztály utolsó mozifilmjét.

Még több a témában...

Így is kinézhetett volna Sophie Turner karaktere az X-Men: Sötét Főnixben

Kiss Ferenc

KRITIKA: AZ – Második fejezet

Kévés Bence Mihály

A Sötét Főnix lett minden idők legkevesebb bevételét hozó X-Men-filmje

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon