Wide Screen
Image default
Előzetesek

Az X-Men: Sötét Főnix végső előzetese mindent visz!

Tegnap a 20th Century Fox bemutatta az X-Men: Sötét Főnix utolsó előzetesét, ami minden korábbinál jobbra sikerült.

A Disney tulajdonba került 20th Century Fox utolsó X-Men-film bemutatására készül, miután a CinemaConon megerősítették, hogy Simon Kinberg rendező Sötét Főnix alkotásával lezárul a jelenlegi X-Men korszak, a jövőben kizárólag a Marvel Studios készít majd X-Menekkel filmet – de erre még éveket kell várnunk sajnos.

Az újonnan bemutatott előzetes számos új jelenetet hozott, köztük a Jean Grey (Sophie Turner) sötétebb oldaláról is újabb képeket kaptunk, miközben hatalmas erejét barátai ellen használja. Még Magneto sem kerülheti el Jean hatalmas erejét. De Jessica Chastain titokzatos gonosz karakterét is látjuk, aki mindvégig befolyásolni fogja Jean Greyt, fegyverként használja a lányt az X-Menek ellen.

Nem kérdés, hogy messze ez sikerült a legjobb X-Men: Sötét Főnix előzetesre, de hogy ilyen elégedetten távoznak-e majd a rajongók a vetítésről is, az június 6-án kiderül, amikor bemutatják a mozikban a jelenlegi X-Men osztály utolsó mozifilmjét.

Még több a témában...

A Disney felügyeli az Új Mutánsok újraforgatását

Kévés Bence Mihály

Andy Muschietti rendezi az Az-folytatását is

Kévés Bence Mihály

Sophie Turner, a Sötét Főnix főszereplője sem érti az újraforgatásokat

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább