Wide Screen
Image default
Filmek

Az X-Men: Dark Phoenix munkáival is végeztek

A 20th Century Fox végzett az X-Men franchise következő három filmjével, a New Mutants-cal, Deadpool 2.-vel és a Dark Phoenix-szel.

Ahogy percekkel korábban már beszámoltunk nektek, a Fox stúdió leforgatta a Deadpool 2.-őt, de ezzel még nem értek véget a bejelentések, hiszen az is kiderült, hogy az új X-Men film, a Dark Phoenix munkáival is végeztek. A hírt a film írója, rendezője és producere Simon Kinberg erősítette meg Instagram-oldalán:

That’s a wrap. #darkphoenix #xmenmovies 11.2.18

Simon Kinberg (@simondavidkinberg) által megosztott bejegyzés,

Az X-Men: Dark Phoenix történetéből pusztán annyi ismert, hogy az X-Men: Apokalipszis mutánsait viszontlátjuk, köztük az X Professzort alakító James McAvoy, Magneto (Michael Fassbender), Mystique (Jennifer Lawrence), Szörnyeteg (Nicholas Hoult), Vihar (Alexandra Shipp), Küklopsz (Tye Sheridan) és Árnyék (Kodi Smit-McPhee), a főszerepet Sophie Turner játssza, ő lesz Főnix, míg a film főellenségét Jessica Chastain kapta. Lamar Johnson is szerepel a filmben, de szerepét mindeddig nem fedték fel, és jó hír a rajongóknak, hogy Quicksilver (Evan Peters) is ott lesz újra.

Az X-Men: Dark Phoenix bemutatója 2018. november 2-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Így is kinézhetett volna Sophie Turner karaktere az X-Men: Sötét Főnixben

Kiss Ferenc

Ízelítőt kapott az HBO idei kínálatából, köztük a Trónok harca 8. évadából

Kévés Bence Mihály

Az újraforgatásokkal megváltoztatták az X-Men: Sötét Főnix befejezését

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább