Az X-Men: Dark Phoenix munkáival is végeztek

A 20th Century Fox végzett az X-Men franchise következő három filmjével, a New Mutants-cal, Deadpool 2.-vel és a Dark Phoenix-szel.

A 20th Century Fox végzett az X-Men franchise következő három filmjével, a New Mutants-cal, Deadpool 2.-vel és a Dark Phoenix-szel.

Ahogy percekkel korábban már beszámoltunk nektek, a Fox stúdió leforgatta a Deadpool 2.-őt, de ezzel még nem értek véget a bejelentések, hiszen az is kiderült, hogy az új X-Men film, a Dark Phoenix munkáival is végeztek. A hírt a film írója, rendezője és producere Simon Kinberg erősítette meg Instagram-oldalán:

That’s a wrap. #darkphoenix #xmenmovies 11.2.18

Simon Kinberg (@simondavidkinberg) által megosztott bejegyzés,

Az X-Men: Dark Phoenix történetéből pusztán annyi ismert, hogy az X-Men: Apokalipszis mutánsait viszontlátjuk, köztük az X Professzort alakító James McAvoy, Magneto (Michael Fassbender), Mystique (Jennifer Lawrence), Szörnyeteg (Nicholas Hoult), Vihar (Alexandra Shipp), Küklopsz (Tye Sheridan) és Árnyék (Kodi Smit-McPhee), a főszerepet Sophie Turner játssza, ő lesz Főnix, míg a film főellenségét Jessica Chastain kapta. Lamar Johnson is szerepel a filmben, de szerepét mindeddig nem fedték fel, és jó hír a rajongóknak, hogy Quicksilver (Evan Peters) is ott lesz újra.

Az X-Men: Dark Phoenix bemutatója 2018. november 2-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Befejeződött a Deadpool 2. forgatása

Next Article

Decemberben érkezik a Jurassic World: Bukott birodalom előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!