Főoldal Filmek Sigourney Weavernek kétségei vannak afelől, hogy Ellen Ripley visszatér-e még az Alien franchise folytatásában
Filmek

Sigourney Weavernek kétségei vannak afelől, hogy Ellen Ripley visszatér-e még az Alien franchise folytatásában

Ellen Ripley hadnagyot már soha nem látjuk?

466
Ellen Ripley

Ellen Ripley hadnagy jövője legalább olyan bizonytalan, mint az Alien franchise jövője, miután három éve az Alien: Covenant leszerepelt, majd a Disney felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót (azóta már 20th Century Studios névre keresztelték). A franchise atyja, Ridley Scott komoly terveket fűzött a folytatáshoz, s egy ponton A nyolcadik utas: a Halál a klasszikus és a folytatás története találkozhatott is volna, ami akár Sigourney Weaver visszatérésére is esélyt adhatott volna.

Kétségtelen, hogy sokan mikor meghallják Weaver nevét, rögtön az Alien-filmek főszereplőjével azonosítják, ami nem véletlen, hiszen összesen négy részben alakította a főszereplőt. Ellen Ripleyt 1978-ban ismertük meg, majd három folytatást kapott még a sorozat. A franchise 1997-ben teljesen új irányt vett, vegyítették az Alien és a Predator vonalakat, majd 2012-ben a Prometheus-előzményfilmet is elkészítették.

Sajnos Ripley egyik történetben sem kapott szerepet, és most az Empire járt utána a dolognak, hogy látjuk-e még a filmvásznon Ellen Ripley szerepében a színésznőt.

Nem tudom. Ridley más irányba ment. Ripley pedig talán már végzett a szerepével, és megérdemli a pihenést.

Sigourney Weaver

A legfrissebb hírek szerint a rendező még mindig nem mondott le a folytatásról, továbbra is nagyon szeretné folytatni a Prometheus-filmmel elindított történetet, amiben nem az idegenek (Xenomorphok), hanem az androidok (David) kap főszerepet. Az Alien: Covenant után a stúdió még egy sorozaton is dolgozott, de már a tervezőasztalon meghalt a projekt – nem tudni, hogy a Disneynek mennyiben volt szerepe abban. Bízunk benne, hogy hamarosan izgalmas és bizakodásra adható jelek érkeznek a franchise jövőjével kapcsolatban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...