Ellen Ripley

Sigourney Weavernek kétségei vannak afelől, hogy Ellen Ripley visszatér-e még az Alien franchise folytatásában

Ellen Ripley hadnagyot már soha nem látjuk?

Ellen Ripley hadnagy jövője legalább olyan bizonytalan, mint az Alien franchise jövője, miután három éve az Alien: Covenant leszerepelt, majd a Disney felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót (azóta már 20th Century Studios névre keresztelték). A franchise atyja, Ridley Scott komoly terveket fűzött a folytatáshoz, s egy ponton A nyolcadik utas: a Halál a klasszikus és a folytatás története találkozhatott is volna, ami akár Sigourney Weaver visszatérésére is esélyt adhatott volna.

Kétségtelen, hogy sokan mikor meghallják Weaver nevét, rögtön az Alien-filmek főszereplőjével azonosítják, ami nem véletlen, hiszen összesen négy részben alakította a főszereplőt. Ellen Ripleyt 1978-ban ismertük meg, majd három folytatást kapott még a sorozat. A franchise 1997-ben teljesen új irányt vett, vegyítették az Alien és a Predator vonalakat, majd 2012-ben a Prometheus-előzményfilmet is elkészítették.

Sajnos Ripley egyik történetben sem kapott szerepet, és most az Empire járt utána a dolognak, hogy látjuk-e még a filmvásznon Ellen Ripley szerepében a színésznőt.

Nem tudom. Ridley más irányba ment. Ripley pedig talán már végzett a szerepével, és megérdemli a pihenést.Sigourney Weaver

A legfrissebb hírek szerint a rendező még mindig nem mondott le a folytatásról, továbbra is nagyon szeretné folytatni a Prometheus-filmmel elindított történetet, amiben nem az idegenek (Xenomorphok), hanem az androidok (David) kap főszerepet. Az Alien: Covenant után a stúdió még egy sorozaton is dolgozott, de már a tervezőasztalon meghalt a projekt – nem tudni, hogy a Disneynek mennyiben volt szerepe abban. Bízunk benne, hogy hamarosan izgalmas és bizakodásra adható jelek érkeznek a franchise jövőjével kapcsolatban.

Total
1
Shares
Previous Article

Érkezik a XIII Remake

Next Article

Új részletek derültek ki a Paper Mario: The Origami King-ről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!