Wide Screen
Sorozatok

Már a tervezőasztalnál kaszát kapott az élőszereplős Alien-sorozat

A Légió készítője, Noah Hawley egy Alien-sorozatot szeretett volna, azonban az FX ezt nem nézte jó szemmel, és nem adott rá engedélyt.

Ridley Scott félrement Alien: Covenant folytatása után a 20th Century Fox rövid időre parkolópályára küldte a franchiset Scott-tal az élén és Neill Blomkamp Alien 5. terveivel együtt. Pedig Scott annyira beleélte magát a Covenant forgatásába, hogy még be sem mutatták a filmet, de ő már az Alien: Awakening című folytatáson dolgozott. Ezek után olyan pletykák jelentek meg, hogy a Fox nem is egy, hanem két élőszereplős Alien-sorozaton is dolgozik, most azonban kiderült, hogy nem légből kapott információk voltak ezek.

A Deadline értesülései szerint Noah Hawley megpróbálta meggyőzni az FX csatorna vezetőit a népszerű Alien franhcise élőszereplős sorozat elkészítéséről, ám a stúdió nem adott rá engedélyt, így a tervezés egy korai szakaszában letettek a projektről. Hawley korábban olyan népszerű sorozatokon munkálkodott, mint a Fargo vagy az X-Men franchise Légió című sorozatán, legújabban pedig a klasszikus Alien-hez szeretett volna tartalmat gyártani, sajnos azonban az FX elkaszálta azt.

A lap beszámolójából nem derült ki, hogy mi állhatott a projekt törlése mellett, illetve, hogy miről szólt volna a titokzatos élőszereplős sorozat, pusztán csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy a végső döntést Stacey Snider hozta meg, az FX stúdió vezetője. Talán a Disney kezébe került franchiseról majd máshogy döntenek a jövőben, és elképzelhető, nem kell végleg temetnünk a sorozatot.

Hawley jelenleg a Légió harmadik évadán dolgozik, aminek első részét valamikor idén fogják bemutatni az FX csatornán.

Még több a témában...

Egyszerre lesz vicces és félelmetes az új Predator

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] A Fox már korábban megölte az Alien: Covenant folytatását?

Kévés Bence Mihály

Az Avatar 2 miatt nem lehet Stephen Lang a Deadpool 2 Kábelje?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább