Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Két tévésorozattal is bővülhet az Alien franchise

Miután elkaszálták az Alien: Covenant folytatását a pocsék eredményei után, a Fox inkább sorozatok fejlesztésébe kezdett, rögtön két Alien-sorozat van láthatáron.

Miután elkaszálták az Alien: Covenant folytatását a pocsék eredményei után, a Fox inkább sorozatok fejlesztésébe kezdett, rögtön két Alien-sorozat van láthatáron.

A HN Entertainment korábban is utalt már rá, hogy a 20th Century Fox az Alien franchise mozis erőltetése helyett inkább a streamingszolgáltatásokat vennél célba egy élőszereplős sorozattal, de ezek a hírek még nagyon pletykaszagúnak tűntek, most azonban újabb részletek derültek ki a sorozatról.

A legújabb hírek szerint nem is egy, hanem rögtön két élőszereplős sorozattal bővülhet az Alien franchise a jövőben, melyek közül az egyiket Ridley Scott felügyeli, s várhatóan a Hulu streamingszolgáltatáson lesz elérhető. A Hulu az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert, tavaly nyáron J.J. Abrams és Stephen King producerek Castle Rock alkotását is ezen a felületen mutatták be. Ridley Scott jelenleg is dolgozik egy tévésorozaton az Alien mellett.

Részletek tekintetében meglehetősen szűkösen állunk, de előfordulhat, hogy több sorozat is készülhet a franchise különböző koraiból, ellentétben Noah Hawley Fargo sorozatával. Elméletileg láttam arra vonatkozó terveket, hogy kitölthetik a franchiset vagy új sztorival állnak elő az Alien univerzumból. Még mindig úgy tűnik, hogy ezek a projektek nagyon korai szakaszban vannak, és pontosabbat nem tudok elárulni arról, hogy mikorra készülnek el.

A 20th Century Fox nagy tervekkel vágott neki a 2019-es évnek, legalábbis ami az Alien franchise jövőjét illeti, hiszen nem olyan rég mutattak be egy mobiltelefonra szánt Alien videojátékot, és a tervek szerint több sorozat is készül, és ami egészen meglepő, hogy James Cameron filmproducer harcol Neill Blomkamp Alien 5. tervei mellett, amiből akár még lehet valami a Disney égiszei alatt.

Alien

Még több a témában...

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

Március óta dolgoznak az Alien 5 forgatókönyvén

Vigh Martin

Sigourney Weavernek kétségei vannak afelől, hogy Ellen Ripley visszatér-e még az Alien franchise folytatásában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat