Főoldal Sorozatok Shia LaBeouf pereskedése előtt akár a Marvel Studios egyik főszerepét is megkaphatta volna
Sorozatok

Shia LaBeouf pereskedése előtt akár a Marvel Studios egyik főszerepét is megkaphatta volna

Akár ő is lehetett volna az új éjszakai szuperhős.

561
Shia LaBeouf

A Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be, hogy ki játssza majd a Moon Knight című Disney+ sorozat főszerepét, de kész tényként kezelhetjük, hogy Oscar Isaac lett a befutó. Holdlovag szerepére többen is versenyben voltak a pletykák szerint, kezdve Keanu Reeves sztárral, de még Daniel Radcliffe és Zac Efron neve is felmerült. A hírek szerint azonban a Marvel első számú jelöltje a Transformers franchise sztárja volt.

A legújabb hírek szerint a Marvel Studios Shia LaBeoufnak szerette volna adni a szerepet még mielőtt szexuális pert indítottak ellene. Volt barátnője, FKA Twigs azzal perelte be a színészt, hogy kapcsolatuk ideje alatt, 2018 és 2019 között fizikailag, szexuálisan és lelkileg is bántalmazta. Egyik reggel például arra ébredt, hogy LaBeouf rajta térdel, és a nyakát szorongatja. Ezen felül az énekes szerint a LaBeouf szándékosan fertőzte őt meg nemi betegséggel. FKA Twings mellett több híresség is kiállt, köztük Shia, aki Twitteren beteges hazudozónak nevezte a színészt.

A színész sem ilyen visszatérésről álmodott, hiszen a tavaly bemutatott két filmje, a Cukorsólyom és a Honey Boy pozitív kritikákat kapott, azonban lehet, hogy most egy életre elvágta magát Hollywoodnál, mert ha beigazolódnak a vádak, senki sem fogja alkalmazni. A New York Timesnak adott interjúban azzal próbált védekezni, hogy a vádak közül több nem igaz, a körülményekre való tekintettel nem tudja megvédeni magát.

A sorozatnak még nincs hivatalos bemutatója, de feltehetően vagy 2021 decemberében, vagy 2022 elején mutatják be a sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

Shia LaBeouf
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események