Oscar Isaac

Oscar Isaac és a Marvel Studios már a Moon Knight Disney+ sorozat főszerepéről egyeztet

Oscar Issac lehet Holdlovag a Disney+ sorozatban.

A Moon Knight Disney+ sorozat bejelentése óta több nevet is bedobtak már a kalapba, köztük Zac Efron és Keanu Reeves is szóba került, mint Holdlovag. Még Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke is örömmel látná, ha Reeves csatlakozna hozzájuk a jövőben, igaz egy másik projektben, mert a legújabb hírek szerint a Star Wars-folytatástrilógia sztárja, Oscar Isaac lehet a befutó a szerepre.

A The Wrap dobta le az atomot, hogy az új Star Wars-filmekből ismerős Oscar Isaac már tárgyal a Moon Knight főszerepéről. Ha sikerül megegyezni a Marvel Studios vezetőivel, akkor Isaacnek ez lehet a második szerepe a Marvelnél a 2016-ban bemutatott X-Men: Apokalipszis után, ahol a főgonoszt, Apokalipszist keltette életre. Hozzátartozik ehhez az is, hogy azt még nem a Marvel Studios készítette, hanem még a 20th Century Fox fanfárja alatt került a mozikba.

A sorozaton egyébként olyan neves készítők dolgoznak, mint a Netflix gyártású Az Esernyő Akadémia készítője, Jeremy Slater, akinek felajánlották, hogy vezesse az írócsapatot, de a Vaják írnoka, Beau DeMayo is csatlakozott az írókhoz. A projekt pedig a ‘Good Faith‘ munkacímet kapta.

Spector egy korábbi ökölvívó, zsoldos és CIA ügynök. Főnöke, Raoul Bushman elárulja őt, miután egy rejtélyes régészeti lelőhelyre bukkannak, amit Bushman ki akart fosztani. Halál közeli állapotban Spector kapcsolatba lép Khonshu-val, az egyiptomi hold istennel, aki egy újabb lehetőséget kínál számára az életre, és cserébe Spector az ő avatarjává válik ebben a világban. Spector elfogadja az ajánlatot, s emberfeletti erőkkel születik újjá. Ezután visszatér az Egyesült Államokba, és óriási vagyont halmoz fel zsoldosként és Holdlovag névre keresztelt bűnüldözőként.

Spector több identitást is létrehozott, köztük a milliárdos Steven Grant álnevet is felvette, hogy félrevezesse az embereket zsoldos múltja miatt, de néha Jake Lockley nevű taxisofőrként járja a város utcáit, mert így jobban meg tudja figyelni a bűnözőket.

A sorozatnak még nincs hivatalos bemutatója, de feltehetően vagy 2021 decemberében, vagy 2022 elején mutatják be a sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

Holdlovag
Total
3
Shares
Previous Article

Késik a Destruction All Stars

Next Article
Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája legújabb teaser előzetese azért olyan különleges, mert felcsendül benne Junkie XL egyik száma

Related Posts