Moon Knight

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

A Marvel nagyon szeretné Keanu Reeves-t.

Nem először kapnak szárnyra a hírek, hogy Keanu Reeves lehet a Moon Knight-sorozat főszereplője. Először egy éve lehetett pletykákat olvasni, hogy a John Wick franchise sztárjának szeretnék ezt a szerepet osztani, igaz akkor még az Örökkévalók egyik szerepéről szóltak a hírek. Kevin Feige tavaly nyáron úgy fogalmazott, hogy nagyon szeretnék, ha Reeves a jövőben együtt dolgozna velük.

Lehet, hogy hamarosan összejön az álom, mert pletykák szerint Marc Spector szerepét neki szeretnék adni. A The Illuminerdi értesülései szerint a Marvel Studios terve szerint november végén kezdi a Moon Knight forgatását. A lap arra is rávilágított, hogy a stúdió 40-50 év közötti színésznek szeretné adni a főszerepet. Meglepő hír, hiszen az elmúlt évekből kiindulva a stúdió előszeretettel válogat be fiatalabb színészeket az egyes szerepekre, hiszen így éveken keresztül lehet építeni a karakterekre.

Spector egy korábbi ökölvívó, zsoldos és CIA ügynök. Főnöke, Raoul Bushman elárulja őt, miután egy rejtélyes régészeti lelőhelyre bukkannak, amit Bushman ki akart fosztani. A halál közeli állapotban Spector kapcsolatba lép Khonshu-val, az egyiptomi hold istennel, aki egy újabb lehetőséget kínál számára az életre, és cserébe Spector az ő avatarjává válik ebben a világban. Spector elfogadja az ajánlatot, s emberfeletti erőkkel újjászületik. Ezután visszatér az Egyesült Államokba, és óriási vagyont halmoz fel zsoldosként és Holdlovag névre keresztelt bűnüldözőként.

Spector több identitást is létrehozott, köztük a milliárdos Steven Grant álnevet is felvette, hogy félrevezesse az embereket zsoldos múltja miatt, de akár Jake Lockley nevű taxisofőrként is járja a város utcáit, mert így jobban meg tudja figyelni a bűnözőket.

A lap azt is megjegyzi, hogy a Marvel Studios elsőszámú jelöltje Holdlovag szerepére Keanu Reeves. Pletykák szerint a színész és a stúdió egészen a Marvel Kapitány óta egyeztet különféle szerepekről, ami megerősíti a korábbi pletykákat, hogy már az Örökkévalóknál is tárgyalhattak egy szerepről. Végül azonban Holdlovag szerepe lehet az, amiben a közönségkedvenc Reeves bemutatkozhat a világ legnagyobb filmes univerzumában.

Keanu Reeves
Total
32
Shares
Previous Article
Yara Shahidi

Megvan, hogy ki játszhatja Csingilinget a legújabb Pán Péter élőszereplős Disney feldolgozásban

Next Article
Batwoman

Javicia Leslie megosztotta az első hivatalos képet a Batwoman szereléséről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!