Wide Screen
Image default
Filmek

Keanu Reeves elárulta, melyik Marvel hőst játszotta volna szívesen

Nem is akármelyik szerepről álmodott Keanu Reeves.

A Mátrix-filmek sztárja, Keanu Reeves a napokban beismerte, hogy mindig is bízott benne, hogy egyszer Rozsomák lehet Frank Miller koncepciója alapján, azonban kénytelen volt beismernie magának, hogy már túl koros volt a szerepre, hogy egy ilyen szuperhős bőrébe bújjon a filmvásznon.

Bár a színész már az 56. életévet tölti hamarosan, egyáltalán nem látszik rajta a kor. Reeves a ’90-es évek végén robbant be igazán a Mátrix-trilógiával, majd hosszú időre kivonult a rivaldafényből. Végül az újabb sikert a John Wick franchise hozta meg, ami új lehetőségeket nyitott meg a színész előtt. Igent mondott a Mátrix negyedik részére, és a Bill And Ted Face The Music folytatásra.

A Bill And Ted Face The Music bemutatóján arról kérdezték a színészt, hogy lenne-e olyan álma, amit valóra szeretne váltani. A kérdésre a színész csak annyit felelt:

Mindig szerettem volna Rozsomákot játszani. [Majd nevetett], túl késő már. Már megbékéltem ezzel a tudattal.Keanu Reeves

Nem nehéz elképzelni, hogy mennyire illene rá a szerep, sajnos azt annál inkább, hogy a Marvel Studios kora ellenére őt keresné meg a szereppel. Bár Logan korára való tekintettel számításba jöhet Reeves, de valószínűleg a stúdió egy fiatalabb színésznek fogja adni a szerepet, akivel hosszú éveken át dolgozhatnak együtt. Sokkal valószínűbb, hogy Reeves egy másik szerepben fog feltűnni a filmvásznon, hiszen Kevin Feige már többször is elmondta, mennyire szeretné, ha ő is csatlakozna.

Még több a témában...

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Kévés Bence Mihály

A WandaVision előzeteséből kiderült, hogy kit játszik Kathryn Hahn a sorozatban?

Kévés Bence Mihály

FEJTÁGÍTÓ: A Bosszúállókon is túltesz Kang, a hódító

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat