Főoldal Filmek Keanu Reeves elárulta, melyik Marvel hőst játszotta volna szívesen
Filmek

Keanu Reeves elárulta, melyik Marvel hőst játszotta volna szívesen

Nem is akármelyik szerepről álmodott Keanu Reeves.

522
Keanu Reeves

A Mátrix-filmek sztárja, Keanu Reeves a napokban beismerte, hogy mindig is bízott benne, hogy egyszer Rozsomák lehet Frank Miller koncepciója alapján, azonban kénytelen volt beismernie magának, hogy már túl koros volt a szerepre, hogy egy ilyen szuperhős bőrébe bújjon a filmvásznon.

Bár a színész már az 56. életévet tölti hamarosan, egyáltalán nem látszik rajta a kor. Reeves a ’90-es évek végén robbant be igazán a Mátrix-trilógiával, majd hosszú időre kivonult a rivaldafényből. Végül az újabb sikert a John Wick franchise hozta meg, ami új lehetőségeket nyitott meg a színész előtt. Igent mondott a Mátrix negyedik részére, és a Bill And Ted Face The Music folytatásra.

A Bill And Ted Face The Music bemutatóján arról kérdezték a színészt, hogy lenne-e olyan álma, amit valóra szeretne váltani. A kérdésre a színész csak annyit felelt:

Mindig szerettem volna Rozsomákot játszani. [Majd nevetett], túl késő már. Már megbékéltem ezzel a tudattal.

Keanu Reeves

Nem nehéz elképzelni, hogy mennyire illene rá a szerep, sajnos azt annál inkább, hogy a Marvel Studios kora ellenére őt keresné meg a szereppel. Bár Logan korára való tekintettel számításba jöhet Reeves, de valószínűleg a stúdió egy fiatalabb színésznek fogja adni a szerepet, akivel hosszú éveken át dolgozhatnak együtt. Sokkal valószínűbb, hogy Reeves egy másik szerepben fog feltűnni a filmvásznon, hiszen Kevin Feige már többször is elmondta, mennyire szeretné, ha ő is csatlakozna.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események