Wide Screen
Image default
Előzetesek

[SDCC 2020] Új előzetes érkezett a Bill és Ted 3.-hoz

Az is kiderült, hogy hogyan tervezik bemutatni a filmet.

Sok újdonság látott napvilágot a régóta várt Bill és Ted-folytatással kapcsolatban. Megérkezett az új trailer, kapott a film egy új premierdátumot, valamint a stúdió felfedte, hogy a mozikban, és digitális platformokon is be fogják mutatni a filmet, mégpedig szeptember 1.-én (a premiert augusztus 21.-ről halasztottak el). A trailer szerint az emblematikus duónak az időben kell utaznia, ugyanis a jövőbeni énjüktől kell egy dalt ellopniuk, ugyanis csak ez a szerzemény mentheti meg a világot. Ehhez szükségük lesz többek között lányaik, néhány zenészlegenda és különböző történelmi alakok segítségére.

A film szereplőgárdája igen impozáns, feltűnik többek között Keanu Reeves, Alex Winter, Samara Weaving, Brigette Lundy-Paine, Kristen Schaal, Erinn Hayes, Jayma Mays, Holland Taylor, Kid Cudi, Anthony Carrigan, Jillian Bell, Beck Bennett, William Sadler, Hal Landon Jr. és Amy Stoch is. A rendező ez alkalommal Dean Parisot volt, az írók azonban megmaradtak az első két részből, ezt a szkriptet is Chris Matheson és Ed Solomon jegyzi. A film egyébként igen régóta készül, először még 2010-ben beszélt a főszereplő, Keanu Reeves, illetőleg a két forgatókönyvíró arról, hogy vannak terveik az új filmmel kapcsolatban, végül aztán 2018-ban kapott zöld utat a produkció, a forgatás pedig tavaly zajlott.

A film bemutatója tehát mind a mozikban, mind a digitális platformokon szeptember 1.-e.

Még több a témában...

Zöld utat kapott a John Wick ötödik része

Vigh Martin

[SDCC 2020] Az acélember írója, David S. Goyer egy alternatív befejezésről beszélt, illetve Supermannek miért kellett megölnie Zod tábornokot

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2020] Előzetesen a For All Mankind második évada

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat