Holdlovag

A Marvel Studios a rajongók közkedvelt színészét nézte ki a Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére

Egy nagyon közkedvelt és népszerű színészt szemeltek ki az új, Disney+ Moon Knight-sorozat főszerepére.

Egy nagyon közkedvelt és népszerű színészt szemeltek ki az új, Disney+ Moon Knight-sorozat főszerepére.

Még mielőtt kitört volna a világjárvány a Marvel Studios már a következő Disney+ sorozat forgatására készült, azonban sok más produkcióhoz hasonlóan a Moon Knight munkálatait is kénytelenek voltak egy későbbi időpontra elcsúsztatni. Mivel a forgatást csak hónapokkal később tudják csak elkezdeni, egy időre háttérbe szorult a projekt a médiában, nem foglalkoztunk vele, ám a legfrissebb hírek (pletykák) szerint a stúdió komolyan érdeklődik az egyik népszerű színész iránt.

Az elmúlt időben már többször szóba hozták a Harry Potter franchiseból ismerős Daniel Radcliffe nevét a sorozattal, aki később tagadta a pletykákat, hogy tárgyalna a szerepről. Majd a Baywatch remake sztárja, Zac Efron neve is többször felmerült, hogy hozzá hasonló színészt keresnek a főszerepre, de mindeddig nem kaptunk megerősítést erről, most azonban már arról cikkeznek, hogy a John Wick kőkemény szakállas főszereplője lehet a befutó.

A GWW főszerkesztője számolt be a felfedezésről, hogy Keanu Reeves lehet a legnagyobb esélyes a Moon Knight főszerepére. Reeves nem először merül fel a Marvelnél, évek óta pletykálnak felbukkanásáról, tavaly nyáron pedig Kevin Feige maga is elmondta, hogy mennyire szeretné, ha a színész egyszer a Marvel színében is feltűnne. Akkor ott sokan az Örökkévalók egyik szerepére tartották esélyesnek, végül ez nem jött be, a Moon Knight bejelentése után sok rajongó egyből odaadta volna neki a szerepet.

Total
9
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

John Boyega elárulta, ha Finn nem Reybe, s nem is Poe-ba, akkor kibe volt szerelmes a Skywalker korában

Next Article

Star Wars és Walking Dead játékok érkeznek PSVR-re

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!