Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

A Marvel Studios keményen dolgozik a Disney+ szolgáltatásra érkező sorozatokon, hiszen már a Moon Knight is zöld lámpát kapott.

A stúdió tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be, hogy a Marvel Moziverzum milyen Disney+ sorozatokkal bővül a 4. fázisban, majd egy hónappal később a Disney saját rendezésű D23 Expo rendezvényen újabb élőszereplős sorozatokat jelentett be a rajongók nagyon örömére, köztük a Ms. Marvel, a She-Hulk és a Moon Knight-sorozatok is a tervezés korai fázisába léptek.

A GWW értesülései szerint a Moon Knight produkció előkészületeivel annyira jól haladnak, hogy a Marvel Studios zöld lámpát adott a forgatásnak, így már ősszel kamerák elé állhat az eddig ismeretlen stáb. A lap úgy tudja, hogy a sorozatot az atlantai Pinewood Studios falai között fogják forgatni valamikor november közepén.

Aligha meglepő a helyszínválasztás, miután a Marvel Studios előszeretettel választja forgatás helyszínének a George államban található atlantai filmstúdiót. Többek között itt filmezték az előző két Bosszúállók-filmet, de a The Falcon and the Winter Soldier, a WandaVision és a Loki is itt fog készülni. Korábbi hírek szerint Kevin Feige mindenképp egy zsidó származású, Zac Efron-kaliberű színésznek szeretné odaadni a főszerepet.

A sorozatnak még nincs hivatalos bemutatója, de feltehetően vagy 2021 decemberében, vagy 2022 elején mutatják be a sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

Még több a témában...

Jessica Chastain visszautasította a Doctor Strange egy fontosabb szerepét

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Vasember

Kévés Bence Mihály

Mi a Marvel Studios titka, hogyan készül egy Marvel-film forgatókönyve?

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon