Moon Knight

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

A Marvel Studios keményen dolgozik a Disney+ szolgáltatásra érkező sorozatokon, hiszen már a Moon Knight is zöld lámpát kapott.

A Marvel Studios keményen dolgozik a Disney+ szolgáltatásra érkező sorozatokon, hiszen már a Moon Knight is zöld lámpát kapott.

A stúdió tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be, hogy a Marvel Moziverzum milyen Disney+ sorozatokkal bővül a 4. fázisban, majd egy hónappal később a Disney saját rendezésű D23 Expo rendezvényen újabb élőszereplős sorozatokat jelentett be a rajongók nagyon örömére, köztük a Ms. Marvel, a She-Hulk és a Moon Knight-sorozatok is a tervezés korai fázisába léptek.

A GWW értesülései szerint a Moon Knight produkció előkészületeivel annyira jól haladnak, hogy a Marvel Studios zöld lámpát adott a forgatásnak, így már ősszel kamerák elé állhat az eddig ismeretlen stáb. A lap úgy tudja, hogy a sorozatot az atlantai Pinewood Studios falai között fogják forgatni valamikor november közepén.

Aligha meglepő a helyszínválasztás, miután a Marvel Studios előszeretettel választja forgatás helyszínének a George államban található atlantai filmstúdiót. Többek között itt filmezték az előző két Bosszúállók-filmet, de a The Falcon and the Winter Soldier, a WandaVision és a Loki is itt fog készülni. Korábbi hírek szerint Kevin Feige mindenképp egy zsidó származású, Zac Efron-kaliberű színésznek szeretné odaadni a főszerepet.

A sorozatnak még nincs hivatalos bemutatója, de feltehetően vagy 2021 decemberében, vagy 2022 elején mutatják be a sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
4
Shares
Previous Article
Indiana Jones 5.

Steven Spielberg helyét James Mangold veheti át az Indiana Jones 5. élén, Harrison Ford helye sem biztos

Next Article

Varázslatos képsorok az Ori and the Will of the Wisps-ből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!