Főoldal Játékok Star Wars és Walking Dead játékok érkeznek PSVR-re
Játékok

Star Wars és Walking Dead játékok érkeznek PSVR-re

Nyáron jöhet ki a Vader Immortal: A Star Wars VR Series és a The Walking Dead: Saints & Sinners PlayStationre.

474
Vader Immortal Credit: ILMxLab

Nyáron jöhet ki a Vader Immortal: A Star Wars VR Series és a The Walking Dead: Saints & Sinners PlayStationre.

Sokan használták ki tavaly és tavalyelőtt is a különféle akciókat, hogy a Sony VR-platformjába fejest ugorjanak. A PSVR választéka önmagában is tartalmaz egy-két gyöngyszemet, de az utóbbi időben mintha kicsit alábbhagyott volna a lendület, az Iron Man játék is halasztásra került.

Éppen ezért nagy öröm, hogy két olyan filmes vonatkozású játék is ellátogat PlayStationre, amely idáig csak a PC-s VR platformokon hódított. Az egyik az ILMxLAB féle Vader Immortal: A Star Wars VR Series, amelyben egy egyszerű csempészként kell magával Darth Vaderrel szembeszállnunk, de addig hosszú út vezet. A játék teljesen megérdemelten már több díjat is bezsebelt (például a 2020 GDC Awards AV/VR kategóriájának legjobbja lett), és nyáron jöhet a Sony féle sisakra.

A másik stuff a The Walking Dead: Saints & Sinners a Skydance Interactive-tól, ahol egyébiránt Amy Hennig is dolgozik újabban. Hivatalos bejelentés itt még nem történt, de a készítők maguk árulták el, hogy dolgoznak az átiraton és nagyon rövid időn belül hentelhetjük majd a zombikat PS4-en is egy VR sisak segítségével.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események