Wide Screen
Image default
Sorozatok

Pletykák szerint a Harry Potter főszereplőjét, Daniel Radcliffe-t szemelték ki a Holdlovag szerepére

Nincs megerősítés a témával kapcsolatban, de többen tudni vélik, hogy Daniel Radcliffe lesz Holdlovag a Disney+-os Marvel-sorozatban.

Sok spekuláció napvilágot látott már a Marvel-sorozatokkal kapcsolatban, igaz ez a Holdlovag-sorozatról is. A Disney+ streamingszolgáltatóra érkező élőszereplős sorozat főszerepére korábban Zack Efron nevét emlegették, de róla nem először beszélnek Marvel produkciók kapcsán, hiszen az Örökkévalók castingjánál jelentkezett Ikaris szerepére, amit végül Richard Madden kapott.

Úgy tűnhet, hogy Chris Hemsworth és Tom Holland karakterei után Holdlovag, azaz Marc Spector önálló sorozata lesz a Marvel egyik meghatározó sorozata a következő években, hiszen a médiában nagyon sokat cikkeznek a D23 Expón bejelentett címről.

A Full Circle Cinema osztott meg információt ezzel kapcsolatban, úgy tudják, hogy a Harry Potter-filmekkel nagy népszerűségre szert tevő Daniel Radcliffe-t szemelték ki a Holdlovag-sorozat főszerepére. Holdlovagról beszélve először nem feltétlen Radcliffe nevére gondolnánk, bár figyelembe véve, hogy milyen érdekes karaktereket játszott az elmúlt években, még jó választás is lehet a szerepre. Másik érv Radcliffe mellett, hogy az anyja zsidó, vagyis ugyanolyan örökséggel bír, mint Marc Spector a képregényekben, és mint tudjuk, a Marvel ezt is figyelembe veszi a casting során.

A tervek szerint a Holdlovag-sorozatot már jövő év tavaszán forgatni kezdik Angliában, ami újabb érv lehet amellett, hogy egy angol színész kapja az igazságosztó szerepét. A Marvel Studios nem árulta el, hogy mikor fogják bemutatni a Holdlovagot, de várhatóan csak 2021 után, az 5. fázisban teszik majd meg.

Még több a témában...

Mi a Marvel Studios titka, hogyan készül egy Marvel-film forgatókönyve?

Orosz Ferenc

Patty Jenkins őszintén nyilatkozott arról, miért dobta vissza a Thor 2. részét

Kévés Bence Mihály

A Fekete Özvegy rejtett karaktere így fog kapcsolódni az első Bosszúállók-filmhez

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon