Sebastian Stan

Sebastian Stan már felkereste a Drakula-film rendezőjét, hogy lehet-e ő a főszereplő

Nemrég kiderült, hogy Karyn Kusama és a Universal Pictures egy új Drakula-filmen dolgozik, és a hír eljutott Sebastian Stanhez is, aki a Grófot szeretné játszani.

Nemrég kiderült, hogy Karyn Kusama és a Universal Pictures egy új Drakula-filmen dolgozik, és a hír eljutott Sebastian Stanhez is, aki a Grófot szeretné játszani.

A Blumhouse és a Universal Pictures az elmúlt évek klasszikusainak feldolgozásain felbuzdulva új univerzumot készül építeni, s ezzel futni hagyja a Rémuniverzumot Tom Cruise-zal az élén. A múmia hatalmas bukfenc volt, és miután senki sem kért belőle, inkább a Blumhouse-s srácokra bízták a zsánert, akik előbb a Halloween és A láthatatlan ember klasszikusok újragondolásával bizonyítottak. Mindkét filmnek pozitív fogadtatásban volt része, ennek hatására pedig újabb történetek kerülnek a tervezőasztalra.

Március elején arról kezdtek csevegni, hogy a legendás Drakula gróf története elevenedik meg legközelebb a filmvásznon, amit később megerősítettek. A hírről elsőként a The Hollywood Reporter szerzett tudomást, és most újabb részlettel egészítették ki. Néhány napja a Bosszúállók: Végjáték sztárjával, Sebastian Stan-nel készítettek interjút, mely során felhozódott a Drakula remake is. A román származású színész elárulta, hogy annyira jól ment a munka Karyn Kusama rendezővel a 2018-as Pusztító-filmnél, hogy mikor meghallotta, hogy ő készíti a Drakulát, felkereste a Gróf szerepe miatt.

Erről már küldtem egy levelet neki. Azt mondtam, hogy ’Tudod, hogy Romániából származom?’, mire Karyn annyit felelt, hogy ’Igen, igen, de ez erre még nagyon korán van, és egyébként is járvány tombol. Remélhetőleg négy év múlva látjuk egymást.Sebastian Stan

A film forgatókönyvén Matt Manfredi és Phil Hay dolgozik, akik korábban szintén dolgoztak együtt Kusama rendezővel a Pusztító vagy A meghívás filmeknél. Akárcsak A láthatatlan ember vagy a Halloween esetében is történt, Bram Stoker klasszikusának feldolgozás a modern korban játszódik majd, ám pontos részleteket még nem osztottak meg a filmről.

Total
1
Shares
Previous Article
A Russo testvérek

Valójában ezzel a jelenettel végződött volna a Bosszúállók: Végtelen háború

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Megható videók Robert Downey Jr. és Chris Evans utolsó napjairól a Végjáték forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!