Főoldal Filmek [SDCC 2018] James Wan tisztázta, hogy ki lesz az Aquaman főellensége
Filmek

[SDCC 2018] James Wan tisztázta, hogy ki lesz az Aquaman főellensége

James Wan rendező elárulta, hogy nem csak Aquaman, de Black Manta eredettörténetét is megismerjük az idei DC-filmből.

710

James Wan rendező elárulta, hogy nem csak Aquaman, de Black Manta eredettörténetét is megismerjük az idei DC-filmből.

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a film főszereplője Arthur Curry (Jason Momoa) lesz, mint ahogy a cím is utal erre, azonban Yahya Abdul-Mateen II karaktere, Black Manta is legalább annyira fontos szerepet kap a történetben. Black Manta Aquaman egyik legnagyobb ellenfele a képregényekben, így a készítők mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél többet megtudjunk a karakter háttértörténetéről.

San Diego-i Comic-Conon végre bemutatták a Worlds of DC univerzum 2018-as Aquaman első trailerét, amit James Wan rendező már nyár elején elárult. A rendező tegnap a bemutató után a Fandango újságírójának elárulta, hogy a film annyira lesz eredettörténete Black Mantának, mint Aquamannek. A trailerben egyébként Black Mantát láttuk a tengeralattjárós csatában, amit a rendező megmagyarázott most.

Ez az a jelenetünk, ami bemutatja Black Mantát még mielőtt Black Mantává válna. Ez egy Aquaman eredettörténet, de egyben Black Manta eredettörténet filmje is lesz. Ez az egyik olyan téma, amit tisztázni akartam, merthogy mindenki úgy gondolja, hogy Black Manta a film legfőbb gazembere. Valójában nem. Nagyon nem. Ez az ő eredettörténete is, ahogy végül Black Mantává válik a történetben, nem igaz? Arthur valódi ellensége ebben a filmben az ő féltestvére, Orm király.

Eddig valóban úgy tűnt, hogy Black Manta lehet a film legfőbb gonosztevője, azonban Wan egyszer és mindenkorra tisztázta nekünk, hogy ezt a szerepet most Orm király (Patrick Wilson) tölti be a filmben. Ez még talán jól is elsülhet, hiszen így nyitva hagytuk a kaput Black Mantának, aki egy lehetséges, be nem jelentett folytatásban kaphat nagyobb szerepet, de még azt is el tudjuk képzelni, hogy a Worlds of DC világán kívül ő is egy önálló filmet kap. (A Comic-Conon a Warner és DC végre megnevezte, hogy milyen gyűjtőnév alatt futnak a képregényfilmek. Nem DC Extended Universe, hanem Worlds of DC a helyes megnevezés ettől fogva.)

A film főszerepét a már említett Jason Momoa kapta, további szerepekben Amber Heard (Mera), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta), Patrick Wilson (Orm), Dolph Lundgren (Nereus), Temuera Morrison (Thomas Curry), Nicole Kidman (Atlantisz királynő) és Willem Dafoe (Nuidis Vulko), de ide sorolhatnánk még Djimon Hounsou nevét is, akinek karakteréről éppen a múlt hétvégén hullt le a lepel.

Az Aquaman országos bemutatója december 20-án lesz.

James Wan rendező is feltűnik a képen, aki Merát és Aquamant irányítja, miközben mentoruk Vulko is látható

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.