Aquaman

[SDCC 2018] Megérkezett az Aquaman első trailere!

És akkor a Warner Bros. bemutatta a nap fénypontját, az Aquaman első előzetesét a Comic-Conon.

És akkor a Warner Bros. bemutatta a nap fénypontját, az Aquaman első előzetesét a Comic-Conon.

Ahogy azt James Wan rendező jó előre elárulta, a San Diego-i Comic-Conon bemutatták az idei egyetlen DC-film, az Aquaman első előzetesét. A film a címszereplőre, magára Arthur Curry (Jason Momoa) Atlantisz királyára fókuszál, aki ezzel az önálló résszel immáron harmadszor tűnik fel a mozikban: az első felbukkanása még a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában volt, majd tavaly Az Igazság Ligájában erősítette a csapatot, most pedig télen az önálló részében tér vissza.

A cselekményről nem árultak el részleteket, de leginkább úgy lehet jellemezni az Aquamant, mint egy akció-kaland szuperhősfilmet, ami alapvetően a trónok közötti háborúról fog szólni. A főhősünk főellensége Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) lesz, aki azzal tért vissza, hogy megszerezze magának a trónt, és átvegye a hatalmat Atlantisz fölött.

A film főszerepét a már említett Jason Momoa kapta, további szerepekben Amber Heard (Mera), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta), Patrick Wilson (Orm), Dolph Lundgren (Nereus), Temuera Morrison (Thomas Curry), Nicole Kidman (Atlantisz királynő) és Willem Dafoe (Nuidis Vulko), de ide sorolhatnánk még Djimon Hounsou nevét is, akinek karakteréről éppen a múlt hétvégén hullt le a lepel.

Az Aquaman országos bemutatója december 20-án lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Shazam

[SDCC 2018] Bemutatták a Shazam! első trailerét a Comic-Conon!

Next Article

[SDCC 2018] James Wan tisztázta, hogy ki lesz az Aquaman főellensége

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!