Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2018] Leleplezték az Aquaman egyik eltitkolt karakterét

Eddig sikerült titokban tartani az Aquaman-film egyik karakterét, azonban most bemutattak egy képet, ami leleplezte őt.

A most bemutatott kép alapján A galaxis őrzői franchise egyik színésze, Djimon Hounsou is benne lesz a 2018-as éve egyik egyetlen DC-filmjében, az Aquamanben. Hounsou lesz a Halászkirály (The Fisherman King), mint tudtuk meg az Entertainment Weekly legfrissebb számából, amit az San Diego-i Comic-Conra szántak.

A hét elején megtudtuk, hogy Hounsou alakítja a varázsló szerepét a Shazam!-ban, ami egyet jelent azzal, hogy rögtön kettőzni fog az Oscar-díjas színész, hiszen idén az Aquamanben, majd jövő tavasszal a Shazam!-ban látjuk. Jelen állás szerint az Aquamanban az Atlantisz hét királyának egyikét fogja játszani, aki Ocean Masterrel (Patrik Wilson) fog találkozni, hogy háborút indítsanak Arthur Curry (Jason Momoa) főhős ellen, aki a címszereplő szerepét kapta James Wan rendező képregényfilmjében. A fotón egyébként feltűnik még Fisherman Quenn (Natalia Safran) is, a hercegnő (Sophia Forrest) és a királyi testőrség is.

Peter Safran producer következőképpen jellemezte a filmet:

Atlantisz bukása után néhány királyság fejlődésen ment át és szétszórt lett. Arthur Curry királysága az, ami leginkább fejlődött. Ez a királyság az, ami elsősorban művészi költőkkel és filozófusokkal fejlődött.

A Warner nem bízza a véletlenre, hiszen szépen lassan kiderül, hogy csak Oscar-díjas színészekkel érkezik idén decemberben a szuperhőskaland, amire szükség is lehet, mert a Wonder Woman óta nem láttunk értékelhető filmet a DC-től. De nem kell már sokat várnunk az Aquaman első előzetesére, hiszen ahogy korábban elárulták, jövő héten a Comic-Conon debütál a film első trailere.

Még több a témában...

Steven Spielberg DC mozifilmet készít

Kurdics Zoltán Gábor

Most erősítették volna meg Robert Pattinson főszerepét a The Batman-filmben?

Kévés Bence Mihály

Joss Wheadon elhagyta a Batgirl projektet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon