Wide Screen
Image default
Filmek

Scott Derrickson, a Doctor Strange rendezője arra kéri az amerikai nézőket, ne nézzék meg a Tenetet a moziban

Bolond vagy, ha moziban nézed meg a Tenetet!

Vagy legalábbis valami hasonlóval hívta fel magára a figyelmet Scott Derrickson közösségi oldalon. A Doctor Strange rendezője üzenetében arra buzdítja a nézőket/rajongókat, hogy a pandémia idején ne moziban nézzék meg Christopher Nolan rendezőtől a Tenetet, mert még nem biztonságos beülni a vetítésekre.

Vannak, akik nem osztják ezt. Szerintük a szabályok és az elővigyázatosságok betartásával igen is el lehet menni egy vetítésre. Tom Cruise is így tett tegnap este, amikor a londoni bemutatón a rajongókkal együtt nézte meg a filmet. A Nyomd, bébi, nyomd rendezője, Edgar Wright is ódákat zengett, hogy végre új filmet köszönthetünk a mozikban.

Scott Derrickson máshogy gondolja. Szerinte a rajongóknak továbbra is kerülniük kellene a nagy összejöveteleket, a mozikat, ami segíthet a vírus terjedésében. A direktor Twitteren üzent a rajongóknak, hogy kerüljék az előadásokat. Sokan felkapták fejüket a bejegyzésre, majd később pontosított, hogy az Egyesült Államokban élő nézőkre volt értendő a kijelentés.

Ha most elmész megnézni egy filmet a moziban, akkor önző módon prolongálod ezt a krízis helyzetet, miközben veszélyezteted magad, a családod, és minden idegen embert, aki elfoglalt egy helyet. Bárhová mész, miután megfertőződtél. Nem törődsz másokkal. Bolond vagy.

Mai napig ellentmondásosokba ütközhetünk azzal kapcsolatban, hogy biztonságos-e beülni a moziba, vagy továbbra is tartsuk be az ajánlásokat, s inkább kerüljük az ilyen eseményeket. Ezt a döntést mindenki maga döntse el, hogy szerinte mi a helyes és nem, de továbbra is nagyon fontos, hogy vigyázzunk egymásra.  

Még több a témában...

John David Washington kész visszatérni a Tenet folytatásában, de minden Christopher Nolan rendezőn múlik

Kévés Bence Mihály

Állítólag olyat ment a Mulan, hogy több pénzt termelt Észak-Amerikában, mint a Tenet világszerte

Kévés Bence Mihály

Box Office 2020/36. hét: Eljött a várva-várt pillanat, Amerika is megkapta a Tenet-et

Tóth Bálint

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat