Scott Derrickson

Scott Derrickson, a Doctor Strange rendezője arra kéri az amerikai nézőket, ne nézzék meg a Tenetet a moziban

Bolond vagy, ha moziban nézed meg a Tenetet!

Vagy legalábbis valami hasonlóval hívta fel magára a figyelmet Scott Derrickson közösségi oldalon. A Doctor Strange rendezője üzenetében arra buzdítja a nézőket/rajongókat, hogy a pandémia idején ne moziban nézzék meg Christopher Nolan rendezőtől a Tenetet, mert még nem biztonságos beülni a vetítésekre.

Vannak, akik nem osztják ezt. Szerintük a szabályok és az elővigyázatosságok betartásával igen is el lehet menni egy vetítésre. Tom Cruise is így tett tegnap este, amikor a londoni bemutatón a rajongókkal együtt nézte meg a filmet. A Nyomd, bébi, nyomd rendezője, Edgar Wright is ódákat zengett, hogy végre új filmet köszönthetünk a mozikban.

Scott Derrickson máshogy gondolja. Szerinte a rajongóknak továbbra is kerülniük kellene a nagy összejöveteleket, a mozikat, ami segíthet a vírus terjedésében. A direktor Twitteren üzent a rajongóknak, hogy kerüljék az előadásokat. Sokan felkapták fejüket a bejegyzésre, majd később pontosított, hogy az Egyesült Államokban élő nézőkre volt értendő a kijelentés.

Ha most elmész megnézni egy filmet a moziban, akkor önző módon prolongálod ezt a krízis helyzetet, miközben veszélyezteted magad, a családod, és minden idegen embert, aki elfoglalt egy helyet. Bárhová mész, miután megfertőződtél. Nem törődsz másokkal. Bolond vagy.

Mai napig ellentmondásosokba ütközhetünk azzal kapcsolatban, hogy biztonságos-e beülni a moziba, vagy továbbra is tartsuk be az ajánlásokat, s inkább kerüljük az ilyen eseményeket. Ezt a döntést mindenki maga döntse el, hogy szerinte mi a helyes és nem, de továbbra is nagyon fontos, hogy vigyázzunk egymásra.  

Total
1
Shares
Previous Article
Keanu Reeves

Keanu Reeves elárulta, melyik Marvel hőst játszotta volna szívesen

Next Article

Az Airplane Mode egy olyan repülőszimulátor ahol nem kell túlizgulnunk a dolgokat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!