Főoldal Filmek Scarlett Johansson mellett Mahershala Ali is szerepelhet a Jurassic World folytatásában
Filmek

Scarlett Johansson mellett Mahershala Ali is szerepelhet a Jurassic World folytatásában

A vámpírok helyett inkább a dinoszauruszokat választja Mahershala Ali?

324
Mahershala Ali
Forrás: Zöld könyv

Újabb nagy A-listás és Oscar-díjas filmsztár gondolkodott el, s kezdett tárgyalásokat a Universal Pictures közelgő Jurassic World filmjének egyik kulcsszerepéről, de ha elfogadja a szerepet, nagy fejvakarást okozhat egy másik stúdiónak. Arról a bizonyos színészről van szó, aki a Marvel Studios régóta fejlesztés alatt álló Penge-filmjében történetesen éppen a főszereplőt alakítja.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint Scarlett Johansson mellett Mahershala Ali tárgyalásokat folytat a negyedik Jurassic World lehetséges szerepléséről. Jonathan Bailey, Rupert Friend és Manuel Garcia-Rulfo is csatlakozik mellékszereplőként, és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet és a Godzilla rendezője, Gareth Edwards fogja irányítani a filmet.

A gyártás várhatóan június közepén kezdődik Londonban… ami egybeesik azzal az időszakkal, amikor a Penge forgatása (vagy legalábbis tervezetten) kezdődne. A jelentés nem említi a képregényfilmet, de nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy Ali vállalná ezt szerepet az új Jurassic Worldben, ha még mindig számolna Pengével.

Legutóbbi információink szerint új írót kerestek a Penge forgatókönyvének jelentős átdolgozásához, bár úgy tűnik, hogy a Marvel Studios végül is véglegesítette az alaptörténetet, szóval ezzel már el lehet indulni. Érdemes itt megjegyezni, hogy Ali legutóbbi interjújában egészen pozitívan beszélt a Marvel-filmről. Az Entertainment Weekly egyik interjújában úgy fogalmazott, hogy „Dolgozunk rajta. Ez a legtöbb, amit mondhatok” – mondta Ali. „Nagyon bizakodó vagyok a projekt irányával kapcsolatban. Azt hiszem, viszonylag hamarosan újra belevágunk.”

A film elvileg egy viszonylag tiszta lappal induló fejezet lesz, melyben nem térnek vissza az eddigi trilógiák főszereplői, ám egyelőre ezen kívül jóformán semmit sem tudunk róla. Pletyka szinten merült fel, hogy Jurassic City néven futhat majd, de sem erről, sem a cselekményről nem adtak eddig hivatalosan hírt, bár, ha tényleg ez lesz esetleg, akkor az irány valamennyire belőhető. A film rendezője Gareth Edwards lesz, a forgatókönyvért pedig az eredeti Jurassic Park első két részét jegyző David Koepp lesz a felelős, így elvileg minden adott hozzá, hogy jó alapokról induljon a harmadik etap. Aggodalomra adhat okot, hogy a filmet 2025 júliusára tűzték ki, azaz mindenre kicsit több mint egy évük van összesen az alkotóknak, ez mindenképpen kemény ultimátum.

Penge
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Penge
Filmek

Mahershala Ali Penge-filmje már megint egy új forgatókönyvírót kapott

Egészen hihetetlen, de már megint át kell írni a Penge forgatókönyvét.