x
Close


Közelgő események

Előzetesek

[SBLVII] A Creed III. új reklámvideójában Michael B. Jordan és Jonathan Majors durván egymásnak esnek

Mocskosul püföli egymást Adonis Creed és egykori barátja, Damian a Creed III. új reklámvideójában.

  • PublishedFebruary 13, 2023

A 2015-ös nagysikerű Creed – Apollo fia után jövő hónapban már a harmadik menetre kerül sor, amiben a legendás bokszoló fia száll ringbe gyerekkori barátja ellen. A rajongók legnagyobb bánatára viszont a spinoff harmadik részében nem tér vissza Sylvester Stallone Rocky Balboa szerepében, miután szeretnének egy önálló történetet bemutatni a főszereplőről.

Az MGM a vasárnapi 57. Super Bowl közvetítés alatt bemutatta a Creed III. új tévészpotját. A Creed-franchise harmadik filmjét Michael B. Jordan rendezte, és a főszerepben látható Michael B. Jordan itt debütál rendezőként. Jordan karaktere ezúttal Jonathan Majors által alakított régi barátjával száll ringbe a Los Angeles-i Dodger arénájában, hogy megvívja élete egyik legnehezebb meccsét.

A filmhez kiadott szinopszis alapján “miután uralta a bokszvilágot, Adonis Creed (Michael B. Jordan) karrierje és családi élete is virágzik. Amikor gyermekkori barátja és egykori bokszcsodája, Damian (Jonathan Majors) hosszú börtönbüntetése után újra felbukkan, alig várja, hogy bebizonyítsa, megérdemli a lehetőséget a ringben. Az egykori barátok közötti összecsapás több, mint egyszerű bunyó. A leszámolás érdekében Adonisnak kockára kell tennie a jövőjét, hogy megküzdjön Damiannal – egy olyan harcossal, akinek nincs vesztenivalója”.

Creed III-ban Michael B. Jordan és Jonathan Majors mellett Tessa Thompson mint Bianca Taylor, Phylicia Rashad mint Mary Anne Creed, Wood Harris mint Tony “Little Duke” Evers és Florian Munteanu mint Viktor Drago szerepel. Továbbá ismeretlen szerepekben lesz látható Selenis Leyva, Thaddeus J. Mixson, Spence Moore II, Mila Davis-Kent és Canelo Álvarez. Jordan nemcsak a főszerepet játssza, hanem rendezőként is most debütál, a színész Steven Caple Jr. és Ryan Coogler nyomdokaiba lép. A film forgatókönyvét Keenan Coogler és Zach Baylin írta.

Creed III mellett az MGM jelenleg egy Creed spin-off filmet is fejleszt, aminek középpontjában Viktor Drago, Ivan fia, az 1985-ös Rocky IV és Creed II ellenfele áll. A forgatókönyvet Robert Lawton írja, aki az első Rocky-film készítéséről lehet ismerős sokaknak.

A franchise 2015-ig nyúlik vissza, akkor indították újra Ryan Coogler rendezővel a Rocky franchise-t, majd a sikert meglovagolva három évvel később érkezett a folytatás Steven Caple Jr. vezetésével. Jordant Carl Weathers Apollo Creed fiaként mutatták be a filmben, és Sylvester Stallone Rocky Balboa karaktere mentort játszott. Nagy sikert aratott a film az Egyesült Államokban, miközben Jordan népszerűsége az egekbe szökött, s ebben nagy szerepet játszott a Fekete Párduc-filmben betöltött Koncoló szerepének is, akit sokan az egyik legjobb Marvel Moziverzum gonosznak tartják.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.