Főoldal Filmek Frappáns címet kapott A gép folytatása, aminek főszereplőjét Mike Colter játssza
Filmek

Frappáns címet kapott A gép folytatása, aminek főszereplőjét Mike Colter játssza

Nagyon találó címet kapott A gép folytatása, amiben Mike Colter játssza a főszereplőt ezúttal.

456
A gép

Gerard Butler egy Brodie Torrance nevű pilótát alakított A gép című filmben, amikor kényszerleszállást hajt végre egy háborús övezetnek számító szigeten. Csakhamar ráébred, a zuhanórepülést élve megúszni csak a megpróbáltatások kezdete volt. Miután az utasokat elrabolják a veszedelmes helyi lázadók, Torrance egyetlen emberre számíthat: Louis Gaspare-ra, a gyilkossággal vádolt fegyencre, aki az FBI őrizetében ült a gépen. Ezt a fegyencet játszotta Mike Colter, aki a főszereplőt játssza a folytatásban.

Egyelőre annyit tudunk A gép folytatásáról, hogy egy teherhajón játszódik, Colter karakterén lesz a fókusz, és nagyon frappánsan a Ship címet kapta, ami magyarul hajót jelent. Az eredeti filmben Colter karakter nem szállt fel a repülőgépre, ottmaradt a Fülöp-szigeteken, hogy megússza a börtönt. A folytatásban Gaspare egy kelet-ázsiai teherhajó fedélzetén próbál elmenekülni a Fülöp-szigetekről, ám kiderül, hogy a kompot egy emberkereskedő hálózat használja illegálisan. Gapare úgy dönt, hogy leszámol az emberkereskedőkkel, és megmenti az ártatlan utasokat.

Az írókkal és a rendezőkkel már folynak a tárgyalások, hogy lehetőség szerint még 2023 vége előtt elkezdhessék a forgatást. A MadRiver Pictures, a Di Bonaventura Pictures és a G-BASE Productions produkciós cégek dolgoznak a folytatáson, valamint Jean-François Richet rendező is visszatér, mint executive producer. A tervek szerint még 2023 év vége előtt szeretnék elkezdeni a forgatást.

Colter szerepelt a Netflix saját gyártású Luke Cage című Marvel-sorozatában is. Két évad készült a sorozathoz, majd 2018-ban a streamingszolgáltató elkaszálta. De szerepet kapott a Jessica Jones és a The Defenders című Marvel-sorozatokban is. Az ő nevéhez fűződik a Paramount+ Evil című sorozata és a South of Heaven című thriller is. A Lionsgate stúdióval már dolgozott együtt A végzet asszonya című filmben.

A gép
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A gép
Filmkritikák

A gép kritika

A gép egy nagyszerű akciófilm, nem utolsó sorban pedig Garard Butler egyik...

000000034130c
Előzetesek

Befutott a Védelmezők végső előzetese

Megérkezett Marvel Védelmezőinek utolsó előzetese, holnap pedig világpremier a Netflixen!