x
Close


Közelgő események

Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek A gép premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg A gép című filmet a mozikban.

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek A gép premier előtti vetítésére
  • Publishedjanuár 19, 2023

Brodie Torrance pilóta egy villámcsapás elől úgy menti meg utasait, hogy kockázatos kényszerleszállást hajt végre egy háborús övezetnek számító szigeten. Csakhamar ráébred, a zuhanórepülést élve megúszni csak a megpróbáltatások kezdete volt. Miután az utasokat elrabolják a veszedelmes helyi lázadók, Torrance egyetlen emberre számíthat: Louis Gaspare-ra, a gyilkossággal vádolt fegyencre, aki az FBI őrizetében ült a gépen. A túszok kiszabadításához a két férfinek össze kell fognia, s Torrance előtt az is világossá válik, hogy Gaspare nem az, akinek első látásra tűnt.

A Fórum Hungary jóvoltából másodmagatokkal most ott lehettek A gép című film premier előtti vetítésén 2023. január 25-én, szerdán este az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket január 23-án 15 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyerteseknek 12 órájuk lesz jelentkezni a belépőért, máskülönben újrasorsoljuk a jegyet. Csak azok vehetnek részt a sorsolásban, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

A gép

A gép

Név
Név

Milyen nemzetiségű Gerard Butler?

A gép országos bemutatója 2023. január 26-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.